100+ fotografiecursussen én 4 Fotobijbels ebooks - Nu 120 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

CameraNU.nl opent winkel in Groningen

woensdag 26 februari 2020, 15:30 door | 3.029x gelezen | 1 reactie

CameraNU.nl opent op 26 februari een vestiging in Groningen. De winkel van Foto Vaszlovszky aan de Meeuwerderweg 10 in Groningen is overgenomen en gaat verder onder de vlag van CameraNU.nl.

De winkel van Atilla Vaszlovszky is al meer dan 60 jaar in Groningen gevestigd en is in de regio echt een begrip. De zaak aan de Meeuwerderweg staat bekend om de persoonlijke aandacht, uitstekende service en deskundig advies.

Cameranu nieuwe winkel groningen


Door de overname wordt de klant nog meer service geboden, bijvoorbeeld door ruimere openingstijden van de klantenservice. Klanten profiteren verder van een compleet assortiment, next day-delivery bij bestellingen tot 23.59 uur en van 5 jaar garantie.

Klant nog beter bediend


CameraNU.nl kijkt er naar uit om bestaande én nieuwe klanten uit de regio te ontmoeten en beter te leren kennen. In een persoonlijk contact delen ze graag hun kennis en passie voor het maken van mooie foto's en video's. Zo word je als beeldmaker echt verder geholpen.

De specialisten in de winkel laten de klant kennismaken met nieuwe producten en vertellen hoe je deze het beste gebruikt. Of je nu beginner, hobbyist of professional bent, je krijgt altijd een persoonlijk en passend advies. Ze zien de beeldmakers graag terug aan hun koffietafel met hun mooiste resultaten!

Om foto- en videografen uit het Noorden nog enthousiaster te maken en te inspireren, organiseert CameraNU.nl het hele jaar door lezingen en workshops in Groningen. Ze hopen mensen daar weer te begroeten en met ze bij te praten.

Met de winkel in Groningen wordt de service van CameraNU.nl veel beter toegankelijk voor mensen uit het Noorden. Klanten kunnen uiteraard hun online bestellingen afhalen in de winkel en ze kunnen daar terecht voor reparaties, retouren en deskundig advies als er na hun aankopen nog vragen zijn.

Over CameraNU.nl


CameraNU.nl, gestart op Urk, nam in 2019 de winkels over van Foto Booms in Amsterdam en CameraTools in Apeldoorn. Uit een onderzoek van de Consumentenbond komt CameraNU.nl naar voren als de beste fotowinkel van Nederland.

Met een 9.2 loopt CameraNU.nl echt voorop als het gaat om klanttevredenheid over de klantenservice, retourprocedure, beloofde levertijd en het prijsniveau.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

1 reactie

  1. Huub Keulers
    Profiel Huub Keulers schreef op woensdag 26 februari 2020 om 17:42  | reageer

    Mooi artikel Michelle. Ik spreek uit ervaring dat CameraNu een top bedrijf is. Wordt hoogtijd voor een winkel in Limburg vrolijk

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.289 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord