Photofacts.nl
22 april 2008, 20:10 | | 13903x gelezen

Photoshop CS3 voor slechts 225 euro

Photoshop CS3 is een pakket waarvoor je ruim 800 euro neer moet tellen. Een bedrag dat voor de gemiddelde hobbyist hoog genoeg is om de toevlucht te nemen naar illegale versies of alternatieve grafische software. Voor veel mensen is het echter mogelijk om voor slechts 225 euro aan een legale versie van Photoshop CS3 te komen. Dat maakt het ook voor de amateur de moeite om de software van Adobe legaal aan te schaffen.

De enige voorwaarde om goedkoop aan Photoshop te komen is dat je iets te maken moet hebben met het onderwijs. Dat geldt niet alleen voor studenten en schoolmedewerkers, maar ook voor ouders met kinderen op de (basis)school. Je kunt dan terecht op de website Surfspot.

Na een cotrole op je aanmelding heb je toegang tot de goedkopere software. Naast Photoshop CS3 Extended (ze bieden de normale versie niet aan) in zowel Nederlands als Engelstalig kun je ook goedkoop terecht voor bijvoorbeeld Windows (48 euro) of MS Office (eveneens 48 euro). Ook Lightroom is er te koop Met 150 euro is het voordeel niet zo extreem als bij Photoshop, het blijft echter nog steeds de moeite.

Overigens kun je ook met korting andere producten krijgen, zoals boeken en deze maand zelfs een Apple computer met 14% korting.

Surfspot


delen!

reacties (7)

 • Mattijs
  Profiel Mattijs | dinsdag 22 april 2008, 21:17Goed om te weten. Persoonlijk vind ik legale software toch altijd fijner werken dan illegale. Alleen jammer dat Lightroom niet nog wat goedkoper is.
 • gast | dinsdag 22 april 2008, 22:0714% korting op een apple?
  Net vorige week een imac besteld....snif snif
 • Antoon
  Antoon | woensdag 23 april 2008, 00:01Heb enige weken geleden via de Adobe site CS3 extended voor mac aangeschaft als student door alleen op ja te klikken. Voor 199 Euro en een beetje verzendkosten.
 • Reinoud
  Profiel Reinoud | woensdag 23 april 2008, 00:40Ik heb een volledig legale CS3 extended op ebay gekocht voor 400 dollar. Dat is momenteel ongeveer 250 euro.
  Het kan natuurlijk zijn dat daar nog BTW en invoerrechten bijkomen, maar het is nog steeds ruim minder dan de 800 euro die het hier kost.
  Check wel even de feedback van de verkoper voordat je zaken doet.

  Misschien handig voor mensen die niet echt iets hebben met het onderwijs
 • Pim
  Pim | woensdag 23 april 2008, 00:48Misschien ook niet onbelangrijk om te zeggen is dat je het dan niet mag gebruiken voor commerciële doeleinde!!!
  Neem aan dat je dan je bewerkte foto's niet mag verkopen aangezien dat eronder valt...

  Ik heb bij een apple store gewerkt en dat is wat ze mij zo vertelt hebben.. wat ik daarvan ook weet is wanneer je een mac wilt kopen, je het beste een adc account aan kan maken voor 100 euro en dan eenmalig 25% korting krijgt op een systeem knipoog
 • Serge
  Profiel Serge | woensdag 23 april 2008, 23:43Ik heb vorig jaar PS3 en LR in één voordeelbundel met 32% korting kunnen aankopen. Interessante deal was dat wel, maar nog steeds duurder dan de versie voor het onderwijs.
 • Robert
  Robert | zondag 27 april 2008, 16:46Nu de dollar heel laag staat ,is het ook een tip om photoshop online te bestellen in de usa, dat scheelt ook heel veel.

Schrijf een reactie

Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.

gerelateerde artikelen

Waterstudio artistieknaakt model fotografie en poledance model fotografie als combinatie.
Beginnersworkshop gegeven door hugodome | kosten: € 150.00

Waterstudio artistieknaakt model fotografie en poledance model fotografie als combinatie.

In de waterstudio in Schagen is op zaterdagmiddag 29 november 2014 een watershoot met een het naakt model Aliah Aubine, in een andere ruimte in deze studio is een paaldance setting met model Rosa die het paaldansen in rook en blauwlicht demonstreerd, bij beide settings is begeleiding aansturing model, water, licht , rook effecten enz.

» lees verder

Top artikel

Aan de slag met HDR fotografie

Uit een eerdere bespreking van een website vol met prachtige HDR opnamen bleek dat er veel interesse was voor deze bewerkingsvorm binnen de fotografie. Vooral de tonemapping bewerking die nodig is om een HDR goed te kunnen weergeven kan hierbij voor een surrealistisch effect zorgen. Persoonlijk vind ik dit prachtig en dus had ik een goede reden om opnieuw met High Dynamic Range aan de slag te gaan.

» lees verder

 

Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord