Elja Trum

Photoshop CS3 voor slechts 225 euro

dinsdag 22 april 2008, 20:10 door | 14469x gelezen | 7 reacties

Photoshop CS3 is een pakket waarvoor je ruim 800 euro neer moet tellen. Een bedrag dat voor de gemiddelde hobbyist hoog genoeg is om de toevlucht te nemen naar illegale versies of alternatieve grafische software. Voor veel mensen is het echter mogelijk om voor slechts 225 euro aan een legale versie van Photoshop CS3 te komen. Dat maakt het ook voor de amateur de moeite om de software van Adobe legaal aan te schaffen.

De enige voorwaarde om goedkoop aan Photoshop te komen is dat je iets te maken moet hebben met het onderwijs. Dat geldt niet alleen voor studenten en schoolmedewerkers, maar ook voor ouders met kinderen op de (basis)school. Je kunt dan terecht op de website Surfspot.

Na een cotrole op je aanmelding heb je toegang tot de goedkopere software. Naast Photoshop CS3 Extended (ze bieden de normale versie niet aan) in zowel Nederlands als Engelstalig kun je ook goedkoop terecht voor bijvoorbeeld Windows (48 euro) of MS Office (eveneens 48 euro). Ook Lightroom is er te koop Met 150 euro is het voordeel niet zo extreem als bij Photoshop, het blijft echter nog steeds de moeite.

Overigens kun je ook met korting andere producten krijgen, zoals boeken en deze maand zelfs een Apple computer met 14% korting.

Surfspot

delen!
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, auteur van een boek over zwart-wit fotografie en schrijft regelmatig voor fotomagazine Zoom.nl. Naast zijn passie voor fotografie werkt hij als e-business consultant bij Directshop.
Elja twittert, is getrouwd en vader van Mika en Vera.

Photofacts Academy Online Cursus Macrofotografie

7 reacties

  1. Mattijs
    Profiel Mattijs schreef op dinsdag 22 april 2008 om 21:17

    Goed om te weten. Persoonlijk vind ik legale software toch altijd fijner werken dan illegale. Alleen jammer dat Lightroom niet nog wat goedkoper is.

  2. gast schreef op dinsdag 22 april 2008 om 22:07

    14% korting op een apple?
    Net vorige week een imac besteld....snif snif

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Tips en Truuks

Photofacts wordt mede mogelijke gemaakt door

CameraTools

Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

25.404 fotografen ontvangen de nieuwsbrief al!
Meer over de nieuwsbrief. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

25.404 fotografen ontvangen onze nieuwsbrief al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.

inschrijven    ➨