Elja Trum

Gratis dag gevuld met workshops bij Calumet

zaterdag 22 mei 2010, 23:40 door | 4133x gelezen | 8 reacties

Op vrijdag 4 juni 2010 organiseert Calumet een gratis dag gevuld met workshops en demo's onder de naam Test the Very Best @ Calumet. Er is plaats voor 250 deelnemers en de dag wordt gehouden in de John Geven Studio's te Nuenen (nabij Eindhoven). Op de dag kun je ook de nodige apparatuur en software uitproberen.

De 24 jarige modefotograaf Martin Sweers laat zien hoe je door styling en belichting de juiste sfeer kunt maken voor prachtige en bijna surrealistische foto's. Ook de Belgische fotograaf Tom Museeuw is aanwezig om zijn kunsten te vertonen. Tom maakt werkelijk prachtige foto's van kinderen en het lijkt me absoluut de moeite eens een workshop van hem te volgen!

Aanwezige merken zijn: Profoto, Hasselblad, Nikon, Cambo, Rosco, California Sunbounce en onOne Software. Apparatuur van deze merken is uit te proberen en er worden 45 minuten workshops gegeven waar je onder andere de mogelijkheden van de nieuwe Adobe Photoshop CS5 of Lightroom 3 kunt ontdekken. Ook kun je meer leren over filmen en monteren van video's geschoten met spiegelreflex camera's.

Helaas lukt het me zelf niet om er die vrijdag bij te zijn. Om de site staat een vage verwijzing naar de zaterdag. Wellicht wordt er dan ook iets georganiseerd, maar hier heb ik nog niks concreets over kunnen vinden. Mocht je vrijdag 4 juni nog vrij hebben, deze dag lijkt me een aanrader!

Overigens kun je bij Calumet wel vaker gratis (en natuurlijk ook betaalde) workshops volgen. Kijk voor een overzicht in hun agenda. Voor deelname aan de dag moet je jezelf even aanmelden via de link onderaan deze pagina.

Test the Very Best @ Calumet

delen!
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, auteur van een boek over zwart-wit fotografie en schrijft regelmatig voor fotomagazine Zoom.nl. Naast zijn passie voor fotografie werkt hij als e-business consultant bij Directshop.
Elja twittert, is getrouwd en vader van Mika en Vera.

Photofacts Academy Online Cursus Macrofotografie

8 reacties

 1. aradilon
  aradilon schreef op zondag 23 mei 2010 om 00:14

  Ja ik had het ook gezien, spijtig dat ik geen auto heb, anders was ik wel geweest. Misschien is er iemand die met de auto vanuit België gaat?

 2. rbrt
  Profiel rbrt schreef op zondag 23 mei 2010 om 09:38

  Elja, die opmerking over de zaterdag staat bij elke cursus/workshop in de agenda vermeld.
  Hiermee wordt alleen bedoeld dat in het algemeen wanneer een cursus op zaterdag plaatsvindt de tijden afwijken van doordeweekse dagen. Heeft dus niet met deze specifieke workshop te maken.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijke gemaakt door

CameraTools

Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

25.342 fotografen ontvangen de nieuwsbrief al!
Meer over de nieuwsbrief. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

25.342 fotografen ontvangen onze nieuwsbrief al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.

inschrijven    ➨