Tot 28 februari een gratis 30x45 dibond afdruk bij een jaarlidmaatschap op Photofacts Academy. Ontdek hoe.

25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen

Het mini eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen' is alleen beschikbaar voor bezoekers die zich ingeschreven hebben voor de Photofacts nieuwsbrief. Schrijf je in voor deze gratis nieuwsbrief en ontvang gratis het eBook. Daarnaast ontvang je dan wekelijks een overzicht van de laatste artikelen op Photofacts.

In het eBook vind je tips voor zowel beginnende als wat meer gevorderde fotografen in de schrijfstijl zoals je deze hier van mij gewend bent op Photofacts. Een leuk eBook dus voor iedereen die wel eens kinderen fotografeert, van trotse ouder tot beroepsfotograaf.
eBook: 25 tips voor het fotograferen van kinderen


Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door

CameraTools

Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

53.609 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

53.609 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.