Photofacts blogger Erik Veldkamp


Erik Veldkamp   Erik Veldkamp | 1 artikel
Erik Veldkamp is natuurfotograaf en heeft zich vooral toegelegd op vogels en de macrowereld met de nadruk op vlinders en libellen. Het fotograferen gebeurt hoofdzakelijk in de gouden uurtjes in het voorjaar en zomer. Maar af en toe een uitstapje naar landschapsfotografie of concertfotografie schuwt hij ook niet. Sinds 2019 geeft hij ook workshops in onder andere macrofotografie voor Photo United.

Artikelen van Erik Veldkamp


Uilen fotograferen in de buurt Natuurfotografie

Populairste artikelen van Erik Veldkamp


Uilen fotograferen in de buurt Natuurfotografie

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.988 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.988 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.