100+ fotografiecursussen Ún een Fotobijbel naar keuze nu met 80 euro voordeel. Meer informatie.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

De Photofacts Extra nieuwsbrief ontvangen?

Vanaf januari 2013 bestaat er naast de gewone nieuwsbrief een Photofacts Extra nieuwsbrief. In deze extra mailtjes die naast de reguliere nieuwsbrief verzonden worden wordt je gewezen op nuttige artikelen die in het verleden op Photofacts verschenen zijn. Iedereen die zich sinds januari 2013 aanmeldt voor de Photofacts nieuwsbrief ontvangt ook de extra mailtjes.

Om je direct aan te melden voor de Photofacts Extra nieuwsbrief (zonder je aan te melden voor de normale nieuwsbrief) vul je hieronder je e-mailadres in en druk je op aanmelden. Je ontvangt dan een email waarin je de aanmelding moet bevestigen. Vanaf dan ontvang je met regelmaat onze extra nieuwsbrief.

Schrijf je nu in!

We gebruiken je e-mailadres niet voor andere doeleinden en geven hem niet door aan derden.

Afmelden Photofacts Extra nieuwsbrief

Genoeg van de Photofacts Extra nieuwsbrief? Afmelden is heel eenvoudig; voer in onderstaande formulier je e-mailadres in en klik op afmelden. Je ontvangt dan niet langer de Extra nieuwsbrief. Wel krijg je nog een laatste e-mail om je opzegging te bevestigen en je blijft wel ingeschreven voor de normale nieuwsbrief (tenzij je jezelf daar al eerder voor hebt uitgeschreven). De mogelijkheid om je af te melden vind je ook onder aan elke nieuwsbrief die we je sturen.

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.430 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord