Laatste reacties door Martin


» "Wat leuk om te lezen, Inge. Dankjewel!"
   op Waarom geel van blauw houdt (en andersom)
» "Dankjewel voor je compliment; altijd leuk om te horen (lezen)!"
   op Waarom geel van blauw houdt (en andersom)
» "Dag Donald, Dank voor je reactie. Wat ik wil zeggen is dat sommige kleurcombinaties veel.."
   op Waarom geel van blauw houdt (en andersom)
» "Interessant verhaal, Nando. Zijn die fraaie foto's van jou enkelvoudige opnames en zo mooi.."
   op Zo voorkom je flare in een foto met de zon erin
» "Dank voor jullie complimenten. Els, mijn advies: maak heel veel foto's en gooi er vooral o.."
   op Waar moet je op letten bij een paardenshoot?

Gebruikersstatistieken voor Martin

Martin heeft zich op Photofacts aangemeld op 17 september 2020.
Het laatste bezoek was op 3 november 2020.
Martin heeft 5 reacties achtergelaten op Photofacts artikelen.

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.651 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.651 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.