Photofacts Huisregels

Versie: 2 maart 2011

Deze pagina bevat de Photofacts Huisregels. Dit zijn richtlijnen voor gedrag van bezoekers op Photofacts. Door gebruik te maken van Photofacts ga je akkoord met deze richtlijnen en geef je aan je te zullen gedragen volgens deze huisregels.

Je dient je op Photofacts fatsoenlijk te gedragen. In grote lijnen houdt dit in dat je jezelf hier niet anders zou gedragen dan wanneer je bij iemand in zijn woning op bezoek bent. Geen persoonlijke aanvallen of scheldpartijen dus. Opbouwende kritiek is welkom, maar formuleer dit op zo'n wijze dat je mensen niet persoonlijk aanvalt.

Photofacts behoudt zich het recht iedere reactie die niet binnen deze richtlijnen valt te verwijderen of aan te passen.

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.962 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord