100+ fotografiecursussen ťn het boek Sterrensporen Fotograferen - Nu 89 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

De beste fotografietips wekelijks in je mailbox!

Wil je wekelijks een overzicht ontvangen van de artikelen die op Photofacts zijn gepubliceerd? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Elke dinsdag ontvang je het overzicht van de laatste artikelen. Handig voor wanneer je graag op de hoogte wilt blijven, maar vergeet om regelmatig even langs te komen. Ook sturen we je zo nu en dan extra fotografietips! 45.061 fotografen onvangen de nieuwsbrief al wekelijks!

Om je direct aan te melden voor de nieuwsbrief vul je hieronder je emailadres in en druk je op aanmelden. Je ontvangt dan een email waarin je de aanmelding moet bevestigen. Vanaf dan ontvang je elke dinsdag onze nieuwsbrief.

Schrijf je nu in!
We gebruiken je e-mailadres niet voor andere doeleinden en geven hem niet door aan derden.

Gratis eBook: 25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen

Gratis eBook Schrijf je in op de Photofacts nieuwsbrief en ontvang gratis het (mini) eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'. In het eBook vind je 25 nuttige tips die je helpen de mooiste foto's van (jouw) kinderen te maken. De tips zijn zowel gericht op beginnende fotografen als de meer gevorderden.

Direct na het bevestigen van je inschrijving kun je het gratis eBook downloaden!

Nieuwsbrief voorbeeld

Benieuwd naar hoe de nieuwsbrief eruit ziet? Hieronder staat een voorbeeldje. Ik schrijf wekelijks een korte (soms wat langere) introductie waarna de artikelen van afgelopen week met een introotje getoond worden. Onderaan de nieuwsbrief vind je een overzichtje van de actuele onderwerpen die spelen op het Phototalk forum.

Nieuwsbrief voorbeeld

Nieuwsbrief aanraden

Wellicht weet je nog iemand anders voor wie de Photofacts Nieuwsbrief interessant is. Je kunt hier gemakkelijk een mailtje naar deze persoon sturen om hem of haar er op te wijzen.

Afzender
naam :
e-mail :
 
Ontvanger
naam :
e-mail :
 
Anti-spam
naam van deze site (Photofacts) :

Je gegevens worden niet opgeslagen en alleen gebruikt om de hieronder getoonde e-mail te versturen.

Beste naam ontvanger,

Graag wil ik je even wijzen op de gratis nieuwsbrief van Photofacts.nl.
Handig om wekelijks op de hoogte te worden gebracht van de laatste fotografie nieuwtjes en handige tips!
Tevens ontvang je bij inschrijving een gratis eBook met 25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen.

Groeten,
naam afzender

Afmelden nieuwsbrief

Genoeg van de Photofacts nieuwsbrief? Afmelden is heel eenvoudig; voer in onderstaande formulier je emailadres in en klik op afmelden. Je ontvangt dan niet langer de nieuwsbrief. Wel krijg je nog een laatste e-mail om je opzegging te bevestigen. De mogelijkheid om je af te melden vind je ook onder aan elke nieuwsbrief die we je sturen. E-mailadres wijzigen? Scroll iets door naar beneden!
Let op: Je schrijft je hiermee niet uit voor de Photofacts Extra Nieuwsbrief. Uitschrijven voor de extra nieuwsbrief.

E-mailadres wijzigen

Een nieuw e-mailadres? Geen enkel probleem, geef hieronder zowel je oude als je nieuwe e-mailadres op en we passen je nieuwsbrief inschrijving(en) direct voor je aan.Direct op de hoogte met RSS

Word je liever direct op de hoogte gebracht van de laatste artikelen op Photofacts, installeer dan een RSS Reader en voeg de Photofacts RSS feed toe aan de reader (of voeg Photofacts toe aan je favorieten en kom gewoon regelmatig even kijken).


Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.061 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord