Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Over ons

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website.

Bekijk onze beste artikelen.


Elja TrumPhotofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op met Elja via .

Photofacts is opgericht in juni 2006. Sinds januari 2011 is er tevens een Engelstalige versie van Photofacts beschikbaar en sinds midden 2017 ook een specifiek Engelstalig blog over portret fotografie. Meer weten over Photofacts? Blader eens door het Photofacts nieuwsarchief.

In november 2013 is Photofacts Academy opgericht. Photofacts Academy is een soort Netflix, maar dan voor fotografen. Je kunt hier met lidmaatschap meer dan 60 verschillende online videocursussen volgen om beter te worden in fotografie en nabewerking.

Vragen of Suggesties?


Heb je vragen of suggesties voor een artikel op Photofacts? Deze zijn van harte welkom! Gebruik hiervoor bovenstaand e-mailadres of onderstaand contactformulier. Ook het plaatsen van een gastblog is zeker mogelijk.

Helaas ben ik vaak te druk om altijd even snel te reageren.

Contactformulier
naam

e-mail

bericht

anti-spam
(de naam van deze website)

Photofacts op je eigen website


De inhoud van de Photofacts RSS feed kun je gratis gebruiken om de berichten van Photofacts (titels en de eerste alinea) op je eigen website te plaatsen. Hiervoor kun je zelf aan de slag met code, maar je kunt ook gebruik maken van een gratis dienst zoals FeedOnSite.com.

Contactgegevens


Photofacts BV
t.a.v. Elja Trum
Industrieweg Oost 21
6662 NE  Elst (Gld)
t 024 – 359 44 13
m: 06 - 22 383 163

KvK: 64981096

Adverteren op Photofacts


Voor advertenties maakt Photofacts gebruik van de diensten van Photoads. Neem bij interesse en voor meer informatie contact met ze op.

Twitter


Photofacts heeft zijn eigen Twitter account. Handig om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen op ons weblog. De oprichter van Photofacts, Elja, is ook te volgen op Twitter. Niet alle berichten op mijn persoonlijke Twitter zullen fotografie gerelateerd zijn.

Copyright


Alle teksten en foto's op Photofacts zijn copyright Photofacts en de desbetreffende auteur, tenzij anders aangegeven. Deze teksten en afbeeldingen mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Photofacts door derden overgenomen worden. Het is wel toegestaan de informatie uit onze RSS feed te gebruiken zolang hierbij bronvermelding plaatsvindt.

Aansprakelijkheid


Photofacts besteedt veel zorg aan het verstrekken van actuele en correcte informatie, zij kan echter niet verantwoordelijk noch aansprakelijk worden gehouden voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. In de meeste artikelen wordt de persoonlijke mening van de auteur over het besproken onderwerp verwoord, deze mening hoeft geenszins overeen te komen met werkelijke feiten.


Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.154 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord