Een kaart versturen met je eigen creatieve fotografie doe je zo!

Iedereen vindt het nog leuk om een mooie kaart te kunnen ontvangen. Echter komt dit niet vaak meer voor. Helemaal gezien de meeste zaken nu helemaal gedigitaliseerd zijn. Desondanks kun je dit nog steeds op een creatieve manier oppakken.

Ben op vakantie en wil je mooie kiekjes delen? Of wil je naasten juist verrassen met jouw mooie fotografie kunsten? Je kunt dit op verschillende manieren doen. In dit artikel zullen wij echter inzoomen op de meest creatieve manier. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Maak een persoonlijke kaart


Fotografie kun je op verschillende manieren inzetten. Zo kun je ervoor kiezen om foto’s te schieten van anderen en deze als dienst te verkopen. Je kunt natuurlijk ook foto’s maken voor persoonlijk gebruik.

Je kunt ze dan afdrukken en in een fotoalbum plakken. Echter kan ook dit nu online gedaan worden. Je kunt je foto’s ook voor andere doeleinden gebruiken. Je kun je nu online je persoonlijke kaart maken.

Om dit te kunnen doen zul je erop uit moeten gaan om foto’s te schieten. Dit kun je dan met een digitale camera doen. Je kunt zo de meest veelzijdige foto’s maken. Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om foto’s te schieten met je smartphone.

Dit is niet alleen de meest handige manier, maar het is ook nog eens licht van gewicht en gebruiksvriendelijk. Om de kaart snel en eenvoudig te kunnen maken zul je toegang moeten hebben tot het internet en een mobiel, tablet, laptop of computer.

Kaart maken

Jouw persoonlijke ontwerp


Door jouw persoonlijke kaart samen te stellen kun je goed nieuws delen of een leuke boodschap met vrienden en of familie delen.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een feest voor iemand met de kaarten te organiseren. Denk hierbij aan een verjaardag of een babyshower.

De kaarten worden namelijk geleverd in een set van 10 stuks met bijbehorende enveloppen. Deze kaarten kun je dan voorzien van een persoonlijke tekst. Ook de layout daarvan kun je geheel zelf beslissen.

Hiernaast kun je zelf ook extra’s toevoegen. Denk hierbij aan de kleur van de achtergrond, wellicht wil je de kaart een kader geven of clipart toevoegen. Het kan allemaal!

Kortom, kun je je eigen kaart ontwerpen met je eigen foto’s. Je kunt de layout van de tekst zelf vormgeven en je kunt ook andere extra’s toevoegen.

Zo kun je goed nieuws delen of juiste en feest voor een geliefd persoon organiseren. Dit kun je allemaal eenvoudig doen zolang je op het internet kan.

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

46.629 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord