Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Photofacts Reactiebeleid

We vinden het leuk als je reageert op onze artikelen. Jouw reactie op artikelen helpt de bloggers scherp te blijven en motiveert ook om vaker te schrijven. Wel hebben we graag dat je vriendelijk blijft en, in het geval van kritiek, deze opbouwend geeft. Op deze pagina kun je lezen hoe we met reacties omgaan en wat we wel en niet toestaan.

Blijf altijd vriendelijk

Blijf altijd vriendelijk bij het plaatsen van een reactie. Uitgangspunt is dat je niet anders praat dan gebruikelijk is in een gemiddeld face-to-face gesprek met bijvoorbeeld je vrienden. Probeer hulpvaardig te zijn in je reacties. Blijf ook altijd netjes, geen scheldwoorden of onbeleefdheden.

Opbouwende kritiek

We vinden het fijn wanneer er in de reacties gewezen wordt op inhoudelijke onjuistheden. Doe dit echter altijd op een vriendelijke en opbouwde manier. Dus geen persoonlijke aanvallen op bijvoorbeeld de auteur of de persoon achter een andere reactie.

Ook een andere zienswijze op het onderwerp horen we graag. Laat het vooral weten wanneer je het ergens niet mee eens bent. Dit soort reacties zien we als erg waardevol en helpen andere een goede veelzijdige mening te vormen over het onderwerp. Breng jouw mening wel op een vriendelijke wijze en sta open voor de mening van anderen.

Reclame

We verwelkomen links naar relevante aanvullende informatie in je reactie. De mogelijkheid om reacties te plaatsen is echter niet bedoeld om reclame te maken voor je eigen bedrijf of diensten (of andere partijen waar je een relatie mee hebt).

Het promoten van affiliate links is ook niet toegestaan.

Spel- en typfouten

Mocht je stijlfouten, spelfouten of typfouten tegen komen op Photofacts, laat ons dit dan per e-mail of via het contactformulier weten. We doen ons best om dit te voorkomen en we horen het graag wanneer je iets tegen komt, dan gaan we het corrigeren.

Laat in je berichtje even weten over welk artikel het gaat, waar je de fout tegen kwam en wat volgens jou de correcte schrijfwijze is. Bij voorbaat dank voor je hulp om Photofacts beter te maken!

Reageren onder je eigen naam

Om het persoonlijk te houden vinden we het prettig als je bij het plaatsen van je reactie je eigen naam gebruikt. Je kunt ook geen naam opgeven, je reageert dan als 'gast'. Dat mag best, maar houd er rekening mee dat we extra kritisch zijn op deze anonieme reacties.

Wat in elk geval niet op prijs wordt gesteld is het gebruik van trefwoorden waarop je wilt scoren in Google in de naam bij je reactie.

Bij voorkeur dus gewoon je eigen naam gebruiken. Er is toch eigenlijk ook geen reden waarom je niet je eigen naam zou gebruiken? Als je anoniemer wilt zijn, gebruik dan alleen je voornaam. Dat is ook prettiger voor wanneer iemand reageert op je reactie, dan kan je bij naam aangesproken worden.

Niet relevante reacties

We zien graag reacties onder een artikel die gaan over het onderwerp uit het artikel. Blijf dus relevant en voer geen discussies die niet fotografie gerelateerd zijn. De kans is klein dat dergelijke reacties waardevol zijn voor andere Photofacts lezers.

Wil je dergelijke informatie toch graag delen met ons, gebruik dan ons contactformulier om ons direct te bereiken.

Bots

Reacties geplaats door geautomatiseerde processen worden standaard verwijderd. Uiteraard wordt deze spam niet op prijs gesteld.

Wanneer je reactie niet voldoet

Wanneer je reactie niet voldoet aan bovenstaande richtlijnen behoudt Photofacts zich het recht voor om je reactie aan te passen of te verwijderen zonder je hiervan op de hoogte te stellen.

Bij herhaaldelijk overtreden van het reactiebeleid kan de toegang tot Photofacts.nl je geweigerd worden.

Bedankt

Volg alstjeblieft de richtlijnen in dit reactiebeleid op, dan houden we het op Photofacts gezellig en heeft iedereen op een positieve manier wat aan elkaar.

Reactiebeleid versie 1.1
Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 29 januari 2016.


Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.052 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord