Elja Trum

20% korting op alle fotoalbums van Fotoalbum.nl

maandag 1 juli 2013, 11:31 door | 5.611x gelezen | 30 reacties

Per vandaag is er een nieuwe Photofacts sponsor; Fotoalbum.nl. Om dit te vieren kun je de komende week een fotoalbum laten maken bij Fotoalbum.nl met 20 procent korting! Daarnaast verloten we onder de reacties twee maal een 20 bij 30 centimeter Acryl poster ter waarde van 41,95 euro.

Bij Fotoalbum.nl kun je al fotoalbums laten maken van 7,95 euro. Ze hebben de keuze uit 9 formaten en 4 papiersoorten. Fotoalbum.nl doet meer dan alleen albums afdrukken, je kunt er ook terecht voor gratis webcursussen, tips en trics, voorbeeld albums en instructie video's. Zo leer je in no-time hoe je zelf de mooiste albums kunt maken.

Fotoalbum promo

Fotoalbum.nl heeft als doel alleen de beste fotoalbums en aanverwante fotoproducten binnen Europa te leveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ze zetten zich sterk in om het fenomeen digitaal fotoalbum onder de aandacht te brengen van mensen die hier nog geen ervaring mee hebben. Het is immers simpel, makkelijk en vaak goedkoper dan het traditionele plak en knip werk.

20% korting op een fotoalbum


Tot en met 8 juli 2013 (volgende week maandag) krijg je als Photofacts bezoeker 20 procent korting op alle fotoalbums. Gebruik hiervoor de code: FOTOA0108. Fotoalbum.nl is in februari dit jaar als beste uit de test gekomen bij de Consumentenbond.

Download de software om je fotoalbum te maken.

Kans op een 20 bij 30 cm acryl poster


Laat in een reactie op dit artikel weten waarom jij graag een acryl poster wilt laten maken en maak kans om één van de twee gratis acryl posters te winnen. Uit de reacties worden twee winnaars gekozen. De foto wordt op premium fotopapier afgedrukt, waarna het met transparante hoogwaardige folie achter plexiglas / acrylglas (5 mm) geplaatst wordt. Je foto krijgt hiermee een luxe uitstraling!

De winnaar wordt volgende week, maandag 8 juli, bekend gemaakt. Tot die tijd kun je jouw reactie hieronder achterlaten om mee te dingen naar de prijzen!

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

30 reacties

 1. Martin Mol
  Martin Mol schreef op maandag 1 juli 2013 om 13:33

  Ik heb eigenlijk nog nooit een album van mijn foto's gemaakt, maar als ik het zou doen, zal ik het bij fotoalbum.nl doen mede omdat ze als beste uit de test komen bij de consumentenbond.
  Een duwtje in die richting zal door zo'n acryl poster zeker helpen vrolijk

 2. Michael
  Profiel  Michael schreef op maandag 1 juli 2013 om 15:28

  Moet je het album ook nu direct insturen? Ik wil best die 20% korting, maar het album pas na mijn vakantie, die nog moet komen, laten afdrukken.

 3. Jan Harm
  Jan Harm schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 00:51

  Gefeliciteerd met het binnenhalen van een nieuwe sponsor! Ben benieuwd naar de kwaliteit van hun produkten. Zou een foto van mij (ooit over 2 pagina's breed geplaatst in Zoom.nl) wel eens op een acrylposter willen zien.

 4. Irene Smeets
  Irene Smeets schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 11:25

  Voor mijn fotocursus afgelopen jaar moesten wij meedoen aan een fotowedstrijd. Ik heb toen van mijn twee zoons een zwart/wit portret foto ingestuurd. Ik heb hiermee niet gewonnen. Maar voor mezelf vind ik hem zeer geslaagd en zou deze graag op acryl willen ophangen.Want met zulke jongens heb ik iedere dag prijs!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.635 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord