Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

20% korting op alle fotoalbums van Fotoalbum.nl

maandag 1 juli 2013, 11:31 door | 6.166x gelezen | 30 reacties

Per vandaag is er een nieuwe Photofacts sponsor; Fotoalbum.nl. Om dit te vieren kun je de komende week een fotoalbum laten maken bij Fotoalbum.nl met 20 procent korting! Daarnaast verloten we onder de reacties twee maal een 20 bij 30 centimeter Acryl poster ter waarde van 41,95 euro.

Bij Fotoalbum.nl kun je al fotoalbums laten maken van 7,95 euro. Ze hebben de keuze uit 9 formaten en 4 papiersoorten. Fotoalbum.nl doet meer dan alleen albums afdrukken, je kunt er ook terecht voor gratis webcursussen, tips en trics, voorbeeld albums en instructie video's. Zo leer je in no-time hoe je zelf de mooiste albums kunt maken.

Fotoalbum promo

Fotoalbum.nl heeft als doel alleen de beste fotoalbums en aanverwante fotoproducten binnen Europa te leveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ze zetten zich sterk in om het fenomeen digitaal fotoalbum onder de aandacht te brengen van mensen die hier nog geen ervaring mee hebben. Het is immers simpel, makkelijk en vaak goedkoper dan het traditionele plak en knip werk.

20% korting op een fotoalbum


Tot en met 8 juli 2013 (volgende week maandag) krijg je als Photofacts bezoeker 20 procent korting op alle fotoalbums. Gebruik hiervoor de code: FOTOA0108. Fotoalbum.nl is in februari dit jaar als beste uit de test gekomen bij de Consumentenbond.

Download de software om je fotoalbum te maken.

Kans op een 20 bij 30 cm acryl poster


Laat in een reactie op dit artikel weten waarom jij graag een acryl poster wilt laten maken en maak kans om één van de twee gratis acryl posters te winnen. Uit de reacties worden twee winnaars gekozen. De foto wordt op premium fotopapier afgedrukt, waarna het met transparante hoogwaardige folie achter plexiglas / acrylglas (5 mm) geplaatst wordt. Je foto krijgt hiermee een luxe uitstraling!

De winnaar wordt volgende week, maandag 8 juli, bekend gemaakt. Tot die tijd kun je jouw reactie hieronder achterlaten om mee te dingen naar de prijzen!

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

30 reacties

 1. Martin Mol
  Martin Mol schreef op maandag 1 juli 2013 om 13:33  | reageer

  Ik heb eigenlijk nog nooit een album van mijn foto's gemaakt, maar als ik het zou doen, zal ik het bij fotoalbum.nl doen mede omdat ze als beste uit de test komen bij de consumentenbond.
  Een duwtje in die richting zal door zo'n acryl poster zeker helpen vrolijk

 2. Michael
  Profiel  Michael schreef op maandag 1 juli 2013 om 15:28  | reageer

  Moet je het album ook nu direct insturen? Ik wil best die 20% korting, maar het album pas na mijn vakantie, die nog moet komen, laten afdrukken.

 3. Jan Harm
  Jan Harm schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 00:51  | reageer

  Gefeliciteerd met het binnenhalen van een nieuwe sponsor! Ben benieuwd naar de kwaliteit van hun produkten. Zou een foto van mij (ooit over 2 pagina's breed geplaatst in Zoom.nl) wel eens op een acrylposter willen zien.

 4. Irene Smeets
  Irene Smeets schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 11:25  | reageer

  Voor mijn fotocursus afgelopen jaar moesten wij meedoen aan een fotowedstrijd. Ik heb toen van mijn twee zoons een zwart/wit portret foto ingestuurd. Ik heb hiermee niet gewonnen. Maar voor mezelf vind ik hem zeer geslaagd en zou deze graag op acryl willen ophangen.Want met zulke jongens heb ik iedere dag prijs!

 5. Marcel van Kerkhof
  Marcel van Kerkhof schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 11:45  | reageer

  Mooi dat er een nieuwe sponsor is. Hopelijk zijn de producten die ze maken net zo goed en leuk als Photofacts zelf. Uiteraard wil ik dat best testen met die acryl posters..knipoog

 6. griet gillisjans
  griet gillisjans schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 11:46  | reageer

  Ik vestigde me onlangs als rouwconsulente. Om mijn nieuwe praktijkruimte wat extra 'cachet' te geven zou zo'n acrylposter niet misstaan....
  Leuk initiatief 'fotoalbum'!

 7. mirjam evers
  mirjam evers schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 11:47  | reageer

  mooi aanbod, 20% korting, maar helaas heb ik mijn vakantie nog voor de boeg. die acrylposter, ja, die zou ik heel graag winnen, omdat ik een heel mooie foto heb hiervoor: een vrachtschip in de mist bij een opkomende zon. past prima op acryl!

 8. Fabian de Kluijver
  Fabian de Kluijver schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 12:02  | reageer

  Mooie aanwinst om fotoalbum.nl als sponsor te hebben.
  Hopelijk komt er einde van het jaar een vergelijkbare actie om dan een fotoalbum te maken van de eerste levensjaar van mijn zoon vrolijk.

  En het kan nooit kwaad om die kleine baas op 20 bij 30 cm acryl poster af te laten drukken.

 9. Del Boske
  Profiel Del Boske schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 12:08  | reageer

  Afgelopen weekend nog prachtige platen geschoten. Ben benieuwd hoe deze staan op acryl!!

 10. Brigitta
  Brigitta schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 12:50  | reageer

  Vaak maak ik foto's van kinderen en laat dan voor de ouders een cancasdoek maken, maar ik zou ook heel graag een keer een foto op acryl laten drukken. Omdat uit te proberen is dit zeker een kans.

 11. ErikvanRosmalen
  Profiel  ErikvanRosmalen schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 13:31  | reageer

  Nou, ik ben ook wel benieuwd hoe een portret op acryl uit de verf komt, dus ik wil er ook wel één winnen hoor...

 12. Kaat
  Kaat schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 13:35  | reageer

  Ik zou dolgraag mijn foto van de ijsbeer die ik in spitsbergen gemaakt heb op een acryl poster zien. Het lijkt me dat de ijsbeer dan los van de sneeuw komt.

 13. Jolanda
  Jolanda schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 13:59  | reageer

  In mijn opleiding kregen we onlangs de opdracht "flitstechnieken"; in verschillende varianten toe te passen.
  Mijn "bevriesfoto", waarbij ik een cherrytomaatje in een grote vaas water laat plonzen, is hiermee ontzettend goed gelukt. Volgens mij is die foto het als acrylposter helemaal af, dus lijkt het mij fijn om dat te eventueel te winnen. Duimduimduim!

 14. Gideon
  Gideon schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 16:04  | reageer

  Het zou weer eens iets anders zijn om een foto van de kids aan mijn ouders te geven die op acryl staat. Het is erg moeilijk om elk jaar weer eens met iets origineels te komen, maar een foto (hoe dan ook) wordt door hen erg geappricieerd. De jongens zijn dan weer een jaar ouder.....

 15. yvonne
  yvonne schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 16:45  | reageer

  foto albums maken op deze manier, super mooi en makkelijk. Ga na mijn vakantie zeker hiermee weer aan de slag. Ook lijkt me een foto op acryll fantastisch om aan de muur te hangen zodat iedereen hem kan bewonderen!!

 16. Dorothee
  Dorothee schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 17:55  | reageer

  Ook ik zou graag zien hoe zo'n acrylposter eruit ziet. Ik zou graag mn vriend willen verassen met een acrylposter van zijn mooie oldtimer. En als het resultaat mooi is, weet ik voortaan wat ik mn (schoon)ouders cadeau ga geven knipoog.

 17. roysfoto
  Profiel roysfoto schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 18:31  | reageer

  Heb al meerdere canvas doeken, maar die acryl zou mijn eigen kop wel eens meer in de verf kunnen zetten..

 18. sonja
  sonja schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 20:03  | reageer

  Plexiglas vind ik al langer iets van deze tijd (ipv de klassieke passepartout en lijst). Nu de zomerzon toch op zich laat wachten, heb ik tijd om mijn foto's een kritische rating te geven: al dan niet 'geschikt voor een acrylposter'.

 19. wimg
  Profiel wimg schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 20:24  | reageer

  Als eerste natuurlijk gefeliciteerd met de nieuwe sponsor. Zeker in deze tijd mag dat genoemd worden. Bedrijven zijn niet meer zo happig ergens hun geld aan uit te geven.
  Dan de afdruk op acryl.
  Tegenwoordig blijft het overgrote deel van de gemaakte foto's een virtueel leven leiden. Afdrukken gebeurt niet veel meer. Ikzelf maak me daar ook schuldig aan.
  Tot voor kort:
  Ik heb als deelnemer aan een expositie een foto ingeleverd en die nu zien hangen. Prachtig om je eigen werk zo mooi te zien. En dit was nog maar op papier. Benieuwd hoe een foto van mij zou zijn op acryl.

 20. Ronald van Middendorp
  Ronald van Middendorp schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 22:39  | reageer

  Ene foto op acryl is voor mij een mooie blikvanger in mijn huis. Dan kan iedereen in mijn familie zien wat voor foto's ik maak. En dan heb ik ze mooi op hun nummer gezet.

 21. martinphili
  Profiel martinphili schreef op dinsdag 2 juli 2013 om 22:54  | reageer

  nou... ik zou wel eens willen zien hoe een pin-up plaatje van mij er uit ziet op dat moderne acryl vrolijk

 22. iris
  iris schreef op woensdag 3 juli 2013 om 07:22  | reageer

  Jaaaaaa, zo'n mooie acryl poster wil ik ook wel winnen. Een mooi, leuk en origineel idee als verjaardagscadeau, met een leuke foto van onze dochter, voor m'n lieve man. Nu maar gaan duimen.......

 23. Gregor
  Gregor schreef op woensdag 3 juli 2013 om 09:03  | reageer

  Met ons derde kind onderweg, lukt het me vast wel om een mooi kiekje te maken van onze jongens. Heb nog geen foto's gezien op acryl, ben erg benieuwd

 24. Ruud
  Profiel Ruud schreef op woensdag 3 juli 2013 om 09:17  | reageer

  Ben wel benieuwd naar een acryl poster van de foto 'Rush' die ook in de eerste editie van Elja's boek is verschenen..

 25. Carl
  Carl schreef op woensdag 3 juli 2013 om 09:24  | reageer

  Zou het resultaat willen vergelijken met canvas. Ben vooral nieuwsgierig naar het "knaleffect".

 26. Karin
  Karin schreef op woensdag 3 juli 2013 om 09:42  | reageer

  Gefeliciteerd met de nieuwe sponsor. Ik ga zeker van fotoalbum.nl gebruik maken. Ziet er goed uit.

 27. patricia
  patricia schreef op woensdag 3 juli 2013 om 22:34  | reageer

  Ik zou graag mijn 2 beste vrienden willen afdrukken achter acryl.dit zijn mijn honden en omdat ze al op leeftijd zijn wil ik ze voor altijd prachtig aan de muur hangen.

 28. paul
  paul schreef op woensdag 3 juli 2013 om 22:35  | reageer

  Ja ik zou graag een acrylfotolijst hebben hangen hier. Doe dus graag mee.

 29. theire
  theire schreef op zaterdag 6 juli 2013 om 09:23  | reageer

  Bekend met foto op papier, canvas en glas. Nu nog acryl bewonderen maar welke foto?

  De foto van opspattend water tussen ijsplakken met de weerkaatsing van de zon erop.
  Genomen bij de trouwreportage van mijn zoon in Finland: woelig water maar veel zon.

 30. Jeannette
  Jeannette schreef op zaterdag 6 juli 2013 om 11:00  | reageer

  Leuk aanbod om meer te kunnen doen met je foto's!
  Een macro opname van een paarse bloem met geel hart lijkt me meer tot z'n
  recht komen achter acrylglas. Als de bloem 'vrij' komt van de (groene)
  achtergrond, is het een plaatje voor aan de wand...

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.186 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord