Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Actie: Gratis Xpozer aan je muur bij Photofacts Academy lidmaatschap

dinsdag 23 februari 2021, 09:18 door | 3.059x gelezen | 2 reacties

Je beste foto's wil je natuurlijk aan de muur hangen. Liefst in een groot formaat. Bij een lidmaatschap op Photofacts Academy krijg je deze week gratis een 60 bij 90 centimeter Xpozer afdruk ter waarde van 69,95 cadeau!

» Direct lid worden (gratis Xpozer; 79,95 euro voordeel)


Wellicht ken je de mooie afdrukken van Xpozer al. Zij ontwikkelde een heel handig systeem waarmee je jouw foto's ontzettend mooi aan de muur kunt hangen én razendsnel kunt vervangen door een nieuwe foto.

Je krijgt in de actie niet alleen een grote 60 bij 90 afdruk van jouw favoriete foto, je krijgt er uiteraard ook het wisselframe bij. Met dit handige systeem kun je eenvoudig je foto verwisselen.

Wat je nog wel betaalt is de verzendkosten van je Xpozer. Die bedragen 4,95 euro voor Nederland of 9,95 euro voor België.

Omdat we die ook graag voor je compenseren betaal je nu in de actie voor een lidmaatschap geen 149 euro, maar slechts 139 euro. Zo is die Xpozer dus echt helemaal gratis voor je!

Je krijgt bij je lidmaatschap een couponcode die je bij Xpozer in kunt wisselen. De couponcode is geldig tot 31 maart 2022. Kun je mooi eerst nog wat cursussen kijken voordat je jouw Xpozer afdruk bestelt.

Photofacts Academy


Photofacts Academy is een soort Netflix voor fotografen. Je krijgt onbeperkt toegang tot meer dan 80 cursussen en je kunt ze zo vaak bekijken als je wilt.

Onze ruim 35 experts helpen je met technieken en inspiratie op alle vlakken van fotografie en nabewerking. Je kunt zo, net als de ruim 25.000 fotografieliefhebbers die je voor gingen, je fotografie naar het volgende niveau brengen.

Elke cursus bestaat uit een aantal kortere video's (3 tot 15 minuten) zodat je even snel een paar video's kunt bekijken. De site onthoudt waar je gebleven bent, zodat je bij terugkomst direct verder kunt gaan waar je was.

Als je nu lid wordt kun je niet alleen de huidige 80+ cursussen bekijken, maar zal er ook nog elke maand (12 per jaar) een cursus bij komen. Daar betaal je als lid geen cent extra voor.

Aanstaande vrijdag komt er bijvoorbeeld een gloednieuwe cursus over het goed scherpstellen met je camera uit.

Photofacts Academy + Xpozer


Ben je al lid?


De actie geldt niet alleen voor nieuwe leden. Ook als je al lid bent kun je gebruik maken van de Xpozer actie.

Aangezien jij voor een verlenging niet hetzelfde bedrag betaalt als nieuwe leden, geldt er bij een verlenging wel een meerprijs van 30 euro om de Xpozer te ontvangen. Ook betaal je, net als nieuwe leden, bij je Xpozer bestelling dan alleen nog de verzendkosten.

Je bespaart zo natuurlijk alsnog mooi 39,95 euro op zo'n mooie afdruk.

» Verleng je account (met korting op een Xpozer)

Word nu lid


De Xpozer-actie loopt nog tot en met aanstaande zondag 28 februari. We hebben slechts 100 couponcodes beschikbaar, dus wacht niet te lang met lid worden.

» Direct lid worden (gratis Xpozer; 79,95 euro voordeel)

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

  1. Cees Castricum
    Cees Castricum schreef op dinsdag 23 februari 2021 om 12:03  | reageer

    Wat betreft Xpozer, heb ik vooral lof. Zij geven een professioneel advies en drukken geen foto's af die kwalitatief niet goed zijn. Hierover nemen zij eerst contact op. Ik heb diverse foto's van hen en ben zeer tevreden over de kwaliteit en de wisselframe's.

  2. Rein
    Profiel Rein schreef op dinsdag 23 februari 2021 om 13:38  | reageer

    Ook ik maak gebruik van XPozer. En uiterst tevreden. De allereerste afdruk werd ooit geleverd met wat kreukels. Contact opgenomen en een paar dagen later lag werd er een nieuwe nette afdruk geleverd. Tot nu toe alle afdrukken zijn met hoge kwaliteit geleverd. Het ophang systeem vind ik perfect. Hooguit één gaatje in de muur en superlicht.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.153 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord