Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Actie: Photofacts Academy met korting en Photoshop Elements boek (49,99 euro voordeel)

dinsdag 25 januari 2022, 08:16 door | 3.377x gelezen | 0 reacties

Recentelijk is Photoshop Elements 2022 uitgekomen. Bij Photofacts Academy hebben we ook een cursus over dit kleinere broertje van Photoshop. Deze cursus is bijgewerkt zodat deze weer actueel is.

Deze cursus wordt gegeven door André van Woerkom. André is ook de auteur van hét boek over Photoshop Elements: Ontdek Adobe Photoshop Elements 2022.

Photofacts Academy plus Ontdek Photoshop Elements 22


Het boek kost 29,99 euro in de winkels, maar bij een lidmaatschap op Photofacts Academy (of bij een verlenging) krijg je het boek nu voor slechts 10 euro extra.

Bovendien krijg je nu ook tijdelijk 30 euro korting op je lidmaatschap. In totaal bespaar je dus maar liefst 49,99 euro!

» Direct lid worden (49,99 euro voordeel)

Ontdek Photoshop Elements 2022 sluit perfect aan bij de videocursussen op Photofacts Academy.

Over die cursus zegt Academy-lid Gerrit bijvoorbeeld:

'Ik ben een echte beginner en heb wel een handleiding; deze cursus maakt het echter grijpbaar en enthousiasmeert. Ben wel benieuwd wat ik voor uitdagingen ga tegenkomen! De tutorials over selecties zijn wel wat pittiger, maar daar begin ik denk ik ook niet mee.'

En Jan geeft aan:

'Praktische voorbeelden die je uit kunt proberen, vooraf aangegeven in een heldere, duidelijke en goed te verstane video.'

In het boek vind je ook nog een code waarmee je nog een gratis maand toegang krijgt tot Photofacts Academy. Met deze aanbieding krijg je dus geen 12, maar 13 maanden toegang tot al onze fotografie cursussen.

In totaal krijg je met je lidmaatschap toegang tot meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit en nabewerking. Elke maand komt daar nog een volledig nieuwe cursus bij.

» Direct lid worden (49,99 euro voordeel)

Ben je al lid?
En wil je toch graag het Photoshop Elements boek thuis?

Geen probleem, want bij een verlenging geldt momenteel dezelfde aanbieding. Voor slechts 10 euro extra ontvang je dan ook het boek thuis.

Uiteraard tellen we gewoon een jaar op bij de huidige einddatum van je lidmaatschap. Je kunt dus ook alvast verlengen als je lidmaatschap nog niet ten einde loopt.

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.156 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord