Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Cyber Monday: korting + Landschapsbijbel cadeau

dinsdag 24 november 2020, 08:16 door | 4.360x gelezen | 0 reacties

Aanstaande vrijdag is het Black Friday. Wij doen dit jaar ook mee met een mooie actie voor Photofacts Academy. Je krijgt nu 30 euro korting + gratis het boek De Landschapsbijbel cadeau.

» Direct lid worden (30 euro korting + gratis De Landschapsbijbel)


75+ fotografiecursussen


Met een Photofacts Academy lidmaatschap krijg je direct toegang tot meer dan 75 verschillende cursussen. Daarbij zitten onder andere:

- 4 cursussen voor beginnende fotografen
- 11 cursussen over Lightroom
- 13 cursussen over Photoshop
- 9 cursussen over portretfotografie
- 5 cursussen over landschapsfotografie
- 3 cursussen over Luminar
- 4 cursussen over creatieve fotografie
- 4 cursussen over natuurfotografie
- 2 cursussen over dieren fotograferen
- 3 cursussen over studiofotografie
- 3 cursussen over ondernemen

En nog veel meer cursussen over allerlei andere vormen van fotografie. Bekijk de volledige lijst ook onderaan deze site.

Bovendien voegen we elke maand ook weer een nieuwe cursus toe.

Bijna niemand krijgt het voor elkaar om alles te bekijken, maar net als bij Netflix kijk je natuurlijk vooral waar jij interesse in hebt.

Landschapsbijbel cadeau


Tijdens de Black Friday actie krijg je ook nog De Landschapsbijbel cadeau. Dit boek ligt momenteel nog bij de drukker (we verwachten hem volgende week hier op kantoor).

In de Landschapsbijbel onthult landschapsfotograaf Nando Harmsen je hoe je luisterrijke landschapsfoto's kunt maken. Zodat je dat indrukwekkende gevoel van de werkelijkheid straks kunt herbeleven bij het bekijken van je foto's.

Je ontdekt bijvoorbeeld:

  • Hoe je landschapsfoto's maakt die je graag boven je bank hangt en waarvan iedereen zal verbaasd zal vragen of jij die gemaakt hebt.

  • Waarom veel fotografen het verkeerde objectief gebruiken bij landschapsfotografie en hoe je veel indrukwekkende foto's kunt krijgen door dat te veranderen.

  • Hoe je filters kunt gebruiken om je landschapsfoto een unieke uitstraling te geven, zonder ingewikkelde fotobewerking nodig te hebben.

  • Dat je voor prachtige landschapsfoto's helemaal niet ver hoeft te reizen en hoe je voorkomt dat je mooie momenten mist tijdens het fotograferen.

  • Hoe je door het toevoegen van een klein detail jouw foto veel indrukwekkender maakt en hoe je zo een verhaal vertelt met je foto.


Het boek bestaat uit 101 concrete direct toepasbare tips voor betere landschapsfoto's. Op elke pagina vind je een voorbeeldfoto, de informatie van die foto en de praktische tip.

Heerlijk om zelf doorheen te bladeren en het nodige op te steken, maar natuurlijk ook erg geschikt als cadeau voor iedereen die graag met fotografie bezig is.

Black Friday: Photofacts Academy + De Landschapsbijbel


Je fotografie naar het volgende niveau


De komende maanden mogen we waarschijnlijk nog maar weinig ondernemen. Bovendien valt er in de winter sowieso minder te fotograferen en te beleven. Een perfect moment dus om thuis comfortabel vanaf de bank met je fotografie bezig te zijn.

Start dus direct met je lidmaatschap. Nu met 30 euro korting (109 euro in plaats van 139 euro) én gratis het boek De Landschapsbijbel cadeau.

» Direct lid worden (30 euro korting + gratis De Landschapsbijbel)

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.062 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord