Elja Trum

Cashback actie bij Canon producten

woensdag 15 mei 2013, 21:09 door | 8.890x gelezen | 12 reacties

Mocht je nog in de markt zijn voor een Canon camera of objectief, dan is nu wellicht het moment om te aanschaf over te gaan. Van 1 mei tot 31 juli houdt Canon weer haar cashback-actie. Hierbij krijg je na aankoop van je Canon product een bedrag tot wel 300 euro teruggestort op je rekening.

Dat maximale bedrag van 300 euro geldt overigens voor de Canon 24-70mm f/2.8 L II en de 70-200mm f/2.8 L IS II, beide objectieven met een prijs van zo'n 2.000 euro. Desalniettemin mooi meegenomen als je toch al een dergelijke aankoop in het vooruitzicht had.

Na aankoop binnen de actieperiode moet je het product registreren bij Canon, een registratieformulier uitprinten, de barcode uit de doos knippen en dit opsturen naar een gratis antwoordnummer. Na 20 dagen moet je het bedrag op je rekening gestort krijgen.

Canon cashback 2013

Een overzicht van alle deelnemende producten en de actievoorwaarden vind je op de speciale actiesite van Canon. Onder de verkooppunten zit ook Photofacts sponsor CameraTools die ook een overzicht van de deelnemende producten op hun site heeft gezet. Ook bij veel andere winkels geldt deze cashback actie.


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

12 reacties

 1. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op woensdag 15 mei 2013 om 22:53

  Ook bij Tamron en Samsung loopt momenteel een Cashback actie.

 2. Arthur Wittendorp
  Arthur Wittendorp schreef op donderdag 16 mei 2013 om 07:42

  Ik ga vandaag formulieren op de bus doen naar Canon voor mijn nieuwe 70-200mm L IS USM II. (Wat een fantastisch objectief!!) Ik twijfel alleen nog of de formulieren aangetekend moet versturen.

  Heeft er iemand ervaring met cashback acties van Canon??

  In het verleden heb ik bij samsung een discussie gehad met een cashback actie waarbij samsung beweerde dat ik de formulieren te laat opgestuurd had. Omdat ik de formulieren aangetekend opgestuurd had kon ik bewijzen dat de formulieren optijd binnen waren bij Samsung en heb ik alsnog 'mijn' geld terug gekregen.

 3. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op donderdag 16 mei 2013 om 08:11

  @Arthur; ik heb in het verleden wel eens gebruik gemaakt van de Canon cashback actie en nooit problemen gehad. Ik heb mijn aanvraag destijds gewoon per post verstuurd. Maar als je extra zekerheid wilt is aangetekend natuurlijk wel slim.

 4. Arthur Wittendorp
  Arthur Wittendorp schreef op donderdag 16 mei 2013 om 08:43

  @Elja; bedankt voor je advies! vrolijk Voor € 7,70 neem ik gezien mijn ervaring met de cashback actie van Samsung (alhoewel Canon geen Samsung is) geen risico. Vanmiddag gaan de formulieren aangetekend naar Canon toe!!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.323 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord