Elja Trum

Cashback acties; geld retour na aanschaf

woensdag 6 november 2013, 23:21 door | 7.567x gelezen | 5 reacties

Het is bijna Sinterklaastijd en een fotograaf heeft altijd wel wensen. Gelukkig helpen de bekende merken de goedheiligman een beetje in deze crisistijd met cashback acties. Koop het gewenste product, vul wat formuliertjes in en je krijgt zo een deel van je aankoop bedrag retour gestort.

Meerdere merken hebben momenteel interessante cash back acties. Canon geeft tot maximaal 250 euro retour op objectieven, camera's, flitsers en printers. Bij Ricoh kun je toto 100 euro terugkrijgen als je nog voor 14 januari een Pentax spiegelreflex aanschaft.

Canon cashback najaar 2013

Samsung's smartcamera's kun je nu aanschaffen met een retourbedrag van 50 euro en ook bij Tamron krijg je tot 50 euro retour. Transcontinenta (de importeur van meer dan alleen Tamron) heeft daarnaast nog meer acties lopen; op Zeis Touit objectieven krijg je tot 150 euro retour en een Gitzo statief kan je tot 100 euro retour opleveren.

Redelijk wat acties dus. Natuurlijk vooral interessant als je toch al van plan was een nieuw speeltje aan te schaffen. Controleer vooraf op welke producten het precies van toepassing is en let erop dat de cashback actie ook ondersteund wordt door de fotowinkel waar je de producten aan gaat schaffen.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

5 reacties

 1. pwijland
  Profiel  pwijland schreef op donderdag 7 november 2013 om 19:41

  Deze week bij de Lenzenproeverij van Sigma te horen gekregen dat ook zij dit ja een Cashback actie gaan houden

 2. Henri
  Profiel Henri schreef op vrijdag 8 november 2013 om 09:27

  Bij dit soort acties voel ik mij altijd flink bekocht: het wil zeggen dat ze de rest van het jaar honderden Euro's te duur verkopen.....
  Laat Canon gewoon fatsoenlijke prijzen hanteren, dan is dit soort onzin acties niet nodig!

 3. Henk Heijnen
  Profiel Henk Heijnen schreef op dinsdag 12 november 2013 om 11:21

  Als je interesse hebt Sigma lenzen kun je ook af en toen eens in het outlet gedeelte van hun webshop kijken. Vaak misschien een model waar van weer een nieuwere versie is gekomen maar dat wil niet altijd zeggen dat de lens dan veel slechter is. En als de prijs dan fors minder is dan is de prijs/kwaliteit verhouding nog beter.

 4. Linda
  Linda schreef op dinsdag 12 november 2013 om 20:17

  Ik wacht nog steeds op mijn Canon cashback van de zomeractie . Een schrijven met nieuwe aanvraag (helaas zonder de ean-code want die heb ik de eerste keer al doorgestuurd)) naar hun postbusadres heeft tot nu toe ook niks opgebracht... Een telefoonnummer is nergens te vidnebn... Spijtig :(

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.843 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord