Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Cursuspakket 5DayDeal voor Fotografen is er weer

vrijdag 13 oktober 2017, 21:12 door | 5.931x gelezen | 1 reactie

De komende vijf dagen is er weer de 5DayDeal, een fotografie bundel waarin flink wat topfotografen (en instructeurs) je laten ontdekken hoe je nog betere foto's kunt maken. Een mooi pakket om de komende winter je kennis bij te spijkeren.

Direct naar de 5DayDeal aanbieding

De totale waarde van alles wat je krijgt in de bundel is 2.670 dollar. Maak je gebruik van de 5 Day Deal bundel dan betaal je nu 117 dollar. Daarvoor krijg je alles wat in de bundel zit. Je kunt deze bundel alleen de komende vijf dagen aanschaffen.


De 5DayDeal Bundel


Wat zit er dan allemaal in de bundel? Hieronder de lijst van de 29 producten die in de bundel zitten. Daar zitten ook zwart-wit presets in voor Lightroom van Piet Van den Eynde, de Belgische Lightroom expert die ook cursussen verzorgt op Photofacts Academy.

5 Day Deal 2017 bundel


Er zijn echter ook twee extra bundels beschikbaar voor als je bereidt bent nog iets meer uit te geven. Allereerst de 'Charity Match'. Bij deze extra bundel a 24,97 dollar krijg je 9 extra producten. De meerprijs die je betaalt gaat direct naar het goede doel.

5daydeal 2017 charity match


Wil je nog meer, dan kun je ook de Pro Bundle Add-on bestellen. Hier betaal je 12,47 dollar voor en dan krijg je nog eens zes producten extra.

5daydeal 2017 - pro bundle


We hebben een aantal van de producten uit de bundel bekeken. De komende dagen zetten we de reviews hiervan online zodat je nog beter kunt bepalen of de bundle de moeite voor je is.

Direct naar de 5DayDeal aanbieding

Mocht je interesse hebben, gebruik dan bovenstaande link om het materiaal te downloaden. Photofacts ontvangt een (affiliate) vergoeding als je via deze link download. Dit kost jou niks extra's.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. RAW!mage
    RAW!mage schreef op woensdag 18 oktober 2017 om 15:31  | reageer

    Heb de deal aangekocht, kan het komende jaar vooruit denk ik vrolijk Wat een hoop Informatie

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.189 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord