Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Gratis De Fotografiebijbel + 30 euro korting op Photofacts Academy

dinsdag 17 maart 2020, 09:18 door | 4.761x gelezen | 1 reactie

De Professional Imaging beurs volgende week gaat niet door. Wij zouden daar staan met een leuke actie. Die actie willen we je niet onthouden, dus kun je er nu online gebruik van maken!

Photofacts Academy + Fotografiebijbel


Je kunt nu tijdelijk jaarlid worden voor slechts 109 euro (in plaats van 139 euro, dus met 30 euro korting) en je ontvangt gratis ons gloednieuwe boek De Fotografiebijbel cadeau (ter waarde van 20 euro).

» Direct inschrijven (jaarlidmaatschap + Fotografiebijbel cadeau)

Je krijgt dan een jaar lang toegang tot al onze online video trainingen voor fotografen. We hebben inmiddels meer dan 60 verschillende cursussen beschikbaar en elke maand voegen we een nieuwe cursus toe.

Na het succes van De Portretbijbel, die we vorig jaar uitbrachten, hebben we nu een gloednieuw boek in dezelfde opzet. Het nieuwe boek gaat niet alleen over portret, maar geeft tips over maar liefst 15 verschillende onderwerpen. In totaal dus 105 praktische fotografietips!

Het boek De Fotografiebijbel komt overigens volgende week officieel uit, maar voor de zekerheid zijn we vandaag alvast begonnen met het verzenden van de bestellingen. Daar zijn we wel even mee zoet, want er zijn er al meer dan duizend exemplaren van verkocht.

Op de beurs zou je het boek natuurlijk overhandigd krijgen, maar nu nemen we de verzendkosten op ons.

Als je dan de komende weken toch thuis moet zitten vanwege het Coronavirus, is dat in elk geval een mooi moment om de online trainingen van Photofacts Academy te volgen. Lekker vanuit je eigen luie stoel.


Diverse trainingen


Wat je favoriete onderwerp ook is, we hebben altijd wel trainingen waar je het nodige van op kunt steken. Een populaire training is bijvoorbeeld 'Starten met Fotografie', waar Nando Harmsen je de basis van fotografie duidelijk uitlegt.


Ook de Lightroom en Photoshop trainingen zijn erg populair. Zowel voor beginners als gevorderde nabewerkers valt er het nodige te ontdekken in praktische en concrete tips. Ook alternatieve pakketten zoals NIK Software en Luminar krijgen aandacht.


Als portretfotograaf kun je je hart ophalen aan flink wat trainingen, zowel voor het fotograferen van portretten met natuurlijk als met flitslicht.


Ook voor creativiteit hebben we interessante trainingen, zoals die van Micky Hoogendijk over kunstfotografie of die van Bart Siebelink over het gebruiken van een verhaal in je foto's.


Voor mensen die liever de natuur ingaan hebben we cursussen landschapsfotografie van onder andere landschapsfotografen Bas Meelker en Bart Heirweg. En Johannes Klapwijk gaat in op macro- en herfstfotografie.


Voor wie nog nieuw is met het fotograferen van de natuur is de training Natuurfotografie voor Beginners een perfect uitgangspunt.


Tientallen experts


De cursussen nemen we op in samenwerking met specifieke experts in hun vakgebied. Zo zoeken we altijd de beste docent voor een bepaalde vorm van fotografie die het ook goed kan overbrengen. Erg veel dank gaat dan ook naar deze docenten!

We zijn ontzettend blij met de expertise van Nando Harmsen, Piet Van den Eynde, Frank Doorhof, Bas Meelker, Bart Siebelink, Micky Hoogendijk, Pascal Vandecasteele, Johannes Klapwijk, Marit Hilarius, Frederik Herregods, Johan Elzenga, Ashvin Ghisyawan, Bart Heirweg, Richard Terborg, Colijn van Noort, Joel Grimes, Asim Bari, Bart Heemskerk, Rob Dijkstra, Michiel Buijse, Maurice Jager, Nico Delmeire, Antonette de Groot, Amber de Jonge, Jan Paul Mioulet, Peter van Teeffelen, Jaqueline van de Weijer, Daan Schoonhoven, Arno ten Hoeve en André van Woerkom.

Photofacts Academy Experts


Deze experts helpen onze leden met hun enorme kennis en inspiratie aan meer plezier en nog betere foto's.

Vragen stellen


Als je vragen hebt tijdens het volgen van een cursus, dan kun je die altijd stellen onder aan elke video die je kijkt. Ook kun je natuurlijk de kennis van onze andere leden aanspreken via het forum en zijn we ook bereikbaar per mail voor vragen.

Ook kun je foto's insturen bij de foto-opdrachten die aan veel van de cursussen gekoppeld zitten. Wij en andere leden kunnen dan feedback geven op je werk zodat je weet wat je nog kunt verbeteren.

Inclusief 30 euro korting


Als je nu lid wordt betaal je voor je jaarlidmaatschap geen 139 euro, maar slechts 109 euro.

Ben je al lid, dan kun je (alvast) je lidmaatschap met een jaar verlengen (je einddatum wordt met 12 maanden opgeschoven). Je ontvangt dan gratis het boek De Fotografiebijbel. Ook voor een verlenging betaal je -deze actieperiode- maximaal 109 euro.

Je jaarlidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Je zit dus nergens aan vast. Besluit je volgend jaar je lidmaatschap te verlengen, dan betaal je ook nooit meer dan je instapprijs. Als je nu lid wordt betaal je volgend jaar dus ook slechts 109 euro om opnieuw een jaar lang al onze videocursussen te kunnen bekijken.

» Direct inschrijven (jaarlidmaatschap + Fotografiebijbel cadeau)

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Huub Sanders
    Huub Sanders schreef op donderdag 19 maart 2020 om 16:36  | reageer

    Net even door de Fotografiebijbel gebladerd. Ik moet zeggen dat het boek er leuk uitziet en goede tips bevat. Bij een eerste snelle scan van het boek heb ik een paar leuke tips gekregen! Goed gedaan!!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.036 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord