Elja Trum

Gratis afdruk op canvas bij CanvasCompanyPro

donderdag 13 maart 2008, 23:37 door | 8.851x gelezen | 10 reacties

Door Ronald van Canvas Company werd ik er vorig jaar al op gewezen, maar de actie is momenteel nog steeds geldig. Bij hun (relatief) nieuwe bedrijfsonderdeel voor professionele fotografen loopt momenteel een actie waarbij je één gratis canvasafdruk kunt laten maken. De voorwaarde is wel dat je een professioneel fotograaf bent en je dat met je KvK nummer aan kunt tonen.

Ze doen niet te zuinig met hun aanbieding, je kunt een doek bestellen met een maximaal formaat van 70 bij 70 of 60 bij 80 centimeter. Normaliter betaal je voor een dergelijk doek zo'n 72 euro.

Op de Canvas Company Pro website, het onderdeel waarop je als fotograaf terecht kunt, moet je eerst registreren om toegang te krijgen. Je registratie wordt gecontroleerd waarna je toegang krijgt tot de rest van de site. Wat mij betreft hadden ze ook zonder registratie alvast wat meer informatie over de voordelen van hun Pro dienst kunnen geven, daar ontbreekt het momenteel helaas aan.

CanvasCompanyPro biedt namelijk een paar extra's voor professionele fotografen; zo kun je een doek anoniem verzenden naar een klant, maar deze ook voorzien van je logo op de achterkant. Ze bieden een korting wanneer je veel doeken besteld, leveren zonder extra kosten (binnen Nederland) en ze stellen een ICC profiel beschikbaar om op te nemen in je kleurmanagement. Ook niet verkeerd is de korting die je krijgt op de consumentenprijs, zo kun je zelf ook wat aan foto's voor klanten verdienen terwijl die gewoon de normale prijs betalen.

Volgens de consumentenbond (juli/augustus 2007) behoorde CanvasCompany tot de drie beste aanbieders. Wat dat betreft is deze aanbieding zeker het proberen waard. Je hebt nog een week om je gratis canvas doek te bestellen. Toch nog maar eens door mijn fotocollectie gaan, want ik heb geen idee welke foto ik op canvas wil hebben.

De actie loopt nog tot 21 maart 2008.
Overigens liep de actie initieel tot 31 december 2007, dus wellicht wordt het opnieuw verlengt.

Canvas Company Pro - screenshot


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

10 reacties

 1. RobertW
  Profiel RobertW schreef op vrijdag 14 maart 2008 om 07:31

  Ik heb me gelijk aangemeld.... "iets wat gratis is, heeft kwaliteit" zei m'n oma wel eens vrolijk

 2. Peter van Veen
  Profiel  Peter van Veen schreef op vrijdag 14 maart 2008 om 10:59

  Ik heb wel een kvk nummer, maar ben geen professioneel fotograaf....

 3. RobertW
  Profiel RobertW schreef op vrijdag 14 maart 2008 om 11:22

  Volgens mij is een KvK nr genoeg. Dat is ook het enige wat ze vragen.

 4. RobertW
  RobertW schreef op maandag 17 maart 2008 om 17:09

  Waar zie jij trouwens dat staan van die gratis print? Ik kom nergens iets daarover tegen.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.322 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord