Elja Trum

Luminar 4 nu in de zomeractie voor 59 euro

maandag 15 juni 2020, 19:38 door | 6.445x gelezen | 12 reacties

Luminar 4 is een fotobewerkingsprogramma dat steeds populairder wordt onder fotografen. In tegenstelling tot de producten van Adobe betaal je namelijk gewoon eenmalig in plaats van per maand. Skylum heeft Luminar momenteel in de zomeraanbieding, daardoor betaal je slechts 59 euro.

Tenminste, eigenlijk is de actie 69 euro (20 euro korting), maar we hebben nog een couponcode van Skylum gekregen waardoor het programma nog een tientje goedkoper is.

Gebruik daarom bij het afrekenen de code: Photofacts

Luminar 4 kopen (30 euro voordeel)

Je krijgt trouwens nu ook gratis de 'Geweldige Planeten'-set erbij (ter waarde van 49 euro). Dit zijn afbeeldingen van 21 planeten die je in je foto's kunt opnemen. Dat kan een bijzonder effect geven, maar ik zou zeggen: gebruik ze niet te vaak.

Foto door Nando Harmsen


Luminar is overigens niet alleen stand-alone te gebruiken, je kunt het programma ook als plug-in voor Lightroom en Photoshop gebruiken. Handig voor wanneer je maar een paar van de functionaliteiten wilt gebruiken.

De actie loopt tot woensdagmiddag 17:00 uur.

Online cursus Luminar 4


Twee weken geleden hebben we bij Photofacts Academy onze online cursus Luminar 4 gelanceerd. In deze videotraining laat Nando Harmsen je stap voor stap zien hoe je het maximale uit Luminar kan halen. Zo kun je jouw foto's nog beter nabewerken.


Deze cursus kost normaal 39 euro, maar vanwege de lancering is hij alleen deze maand nog voor slechts 19 euro te krijgen. Een mooie combinatie met de aanschaf van Luminar dus!

Direct de cursus Luminar 4 starten

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

12 reacties

 1. Peter Heins
  Peter Heins schreef op dinsdag 16 juni 2020 om 11:20

  Ik heb Luminar 4 nu al een paar maanden , toen nog €89 via photofacts. En het is beslist een aanrader. In een paar kliks de lucht vervangen en ik heb wat gratis Looks (Presets ) gedownload. Het programma is wel traag ( Windows 10, 16gb geheugen, i7 7th Generation, Nvidia video kaart) . Maar desondanks blij mee. Als ik nu een saai landschap zie bedenk ik al of ik er met Luminar 4 wel wat van kan maken en dat lukt aardig. Kijk maar op www.facebook.com/peterheins .

 2. Noor
  Noor schreef op dinsdag 16 juni 2020 om 14:08

  Heeft iemand een idee wat de updates zullen gaan kosten?
  Ik begreep dat er al hard achter de schermen wordt gewerkt aan verbeteringen.

  Voorbeeld: zijn de updates beginnend met 4 nog gratis?
  Of betaal je die ook meteen?

  Dan nog:
  Ik zie dat Nando 4.2 versie gebruikt. Is dat wat er ook te koop aangeboden wordt?

  Hartelijke groet,
  Noor

 3. Nando
  Profiel  Nando schreef op dinsdag 16 juni 2020 om 14:39

  @Peter: het programma kan inderdaad wat traag reageren, zeker wanneer de fotobestanden groot zijn. Eenmaal geladen gaat het bewerken wel redelijk snel.

  @Noor: dit is iets waar niemand, behalve Skylum misschien, een antwoord op kan geven. Upgrades binnen een versie, op dit moment nog versie 4, zullen naar waarschijnlijkheid wel gratis zijn en blijven.
  Pas bij een grote update naar versie 5, bestaat de kans dat dit een bedrag gaat kosten. Heb je Lum4 al in bezit, dan zal dit bedrag niet zo hoog zijn.
  Op dit moment is Luminar 4.2 de versie die verkrijgbaar is.

 4. paul
  paul schreef op dinsdag 16 juni 2020 om 15:30

  Is er al een Nederlandstalige versie van, is toch wat handiger werken dan Engels

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.639 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord