Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Nikon cashback actie; alleen in BelgiŽ

dinsdag 24 maart 2009, 08:58 door | 7.657x gelezen | 4 reacties

In BelgiŽ is Nikon een cashback actie gestart. Je kunt hierbij honderden euro's terugkrijgen bij aanschaf van nieuwe Nikon apparatuur. De actie geldt voor 6 bodies, 22 objectieven en 3 accessoires. De volledig elijst is te bekijken op de speciale 90 dagen website.

Om van de actie gebruik te maken moet je de deelnemende producten aanschaffen tussen 15 maart en 14 juni 2009. Voor 15 juli dit jaar moet het product daarnaast geregistreerd zijn via de Belgische Nikon website of via een registratieformulier bij deelnemende verkooppunten.

Enkele voorbeelden van kortingen zijn 300,- euro retour bij aankoop van een D3, 120 euro retour bij een PC-E 24mm f/3.5 ED objectief of zelfs 550,- euro retour op een Nikkor AF-S VR 600.. f/4.0 objectief. Niet dat die daardoor heel betaalbaar wordt, overigens. De volledige lijst is in te zien op de website.

Ik durf niet met zekerheid te zeggen of je als Nederlander ook mee kunt doen wanneer je de aankoop in BelgiŽ zou doen. Anders is bijvoorbeeld het Belgische filiaal van Foto Konijnenberg voorlopig wellicht de plek waar je nieuwe Nikon gear het best kunt halen..

Nikon 90 dagen actie

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

4 reacties

 1. aradilon
  aradilon schreef op dinsdag 24 maart 2009 om 11:13  | reageer

  Ik heb mijn Nikon D40 ook gekocht toen deze actie de eerste keer werd gedaan, ik dacht eerst "Ja dat zal wel" ik ben blij dat ik het wel heb gedaan want 3 weken later kreeg ik het toch op de bank gestort.

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 24 maart 2009 om 11:24  | reageer

  @Aradilon; Over het algemeen gaan dit soort acties altijd wel goed. Bij Canon heb ik ook al twee maal succesvol gebruikt gemaakt van een cashback actie. Toch de moeite als je toch al iets van plan bent aan te schaffen.

 3. aradilon
  aradilon schreef op dinsdag 24 maart 2009 om 11:49  | reageer

  Ik heb toen nog 90 euro teruggekregen op een D40 dat was toen een 6de van de originele prijs ik weet wel niet of het in nederland ook zou lukken misschien wel als je het van een belgisch bedrijf bestelt ?

 4. EdC
  Profiel EdC schreef op dinsdag 24 maart 2009 om 20:10  | reageer

  Ik heb Nikon niet helemaal gevolgd in zijn prijsstelling. Maar ik neem aan dat ook dat merk zijn verkoopprijzen begin dit jaar stevig heeft verhoogd. Dan nu hetzelfde bedrag er weer af als korting?

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.062 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord