Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Ontdek hoe je betere foto's maakt (nu 75 euro voordeel)

dinsdag 15 februari 2022, 08:16 door | 2.299x gelezen | 2 reacties

Herken je dat? Heb je ergens iets aangepast, maar vergeet je dat consequent overal door te voeren. Dat kan soms lang doorlopen. Ik kwam er net achter dat ik ook iets vergeten was door te voeren en jij kunt daar je voordeel nog mee doen.

Begin januari hebben we namelijk het tarief voor onze online cursussen verhoogd. Nieuwe leden betalen nu 159 euro voor een jaar lang toegang tot al onze online cursussen over fotografie en nabewerking.

Die nieuwe prijs ben ik echter vergeten door te voeren op de site waar we onze fotobijbels aanbieden. Daar hebben we namelijk ook een combinatiedeal staan: word jaarlid van Photofacts Academy en ontvang een leuke korting en gratis de fotobijbel van je keuze cadeau.

Photofacts Academy + een fotobijbel


In plaats van 184 euro (159 euro voor de cursussen en 25 euro voor het boek) betaal je hier nu slechts 109 euro. Da's met 75 euro voordeel wel een hele prima aanbieding.

Die 109 euro ga ik dus verhogen. Ik doe dat begin volgende week zodat jij nu nog van deze aanbieding gebruik kunt maken als je dat wilt.

Je kunt zelf kiezen in combinatie met welke fotobijbel je jouw lidmaatschap op Photofacts Academy zou willen starten:

» De Nachtfotobijbel (101 Tips voor Noeste Nachtfoto's)
» De Landschapsbijbel (101 Tips voor Luisterrijke Landschapsfoto's)
» De Portretbijbel (101 Tips voor Perfecte Portretfoto's)
» De Fotografiebijbel (105 Tips voor Fascinerende Foto's)

Wat is Photofacts Academy


Wellicht vraag je jezelf af wat Photofacts Academy dan is? Dit is onze online leeromgeving voor fotografen. Sowieso al in een heel gunstig model; vergelijk het maar met Netflix of je plaatselijke bibliotheek.

Als lid krijg je namelijk direct toegang tot ons complete aanbod. Dus niet slechts 1 enkele cursus waarvan je maar moet hopen dat je docent je aanstaat.

Je krijgt toegang tot alles. Momenteel staat er al meer dan 85 complete fotografiecursussen op de site. Voor beginners, maar ook voor gevorderden. En elke maand voegen we een compleet nieuwe cursus toe. Ook daar krijg je direct toegang toe zonder extra kosten.

En die cursussen worden gegeven door meer dan 40 verschillende experts. We zoeken telkens iemand die gespecialiseerd is in het onderwerp dat behandeld wordt.

Maar goed, ik kan wel zeggen dat het interssant is, maar luister vooral naar wat onze leden ervan vinden:


Is het ook wat voor jou? Kies dan nu het boek van je keuze en wordt vandaag nog lid:

» De Nachtfotobijbel
» De Landschapsbijbel
» De Portretbijbel
» De Fotografiebijbel

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

  1. Donald Willemsen
    Profiel Donald Willemsen schreef op dinsdag 15 februari 2022 om 10:53  | reageer

    Een absolute aanrader. De cursussen zijn van zeer goede kwaliteit en natuurlijk Nederlands gesproken. Bovendien wordt de onderwerpen zodanig goed uitgelegd, dat iedereen het kan begrijpen. Ik hoop dat er nog vele boeiende cursussen zullen volgen.

  2. Liesbeth Verkade
    Liesbeth Verkade schreef op woensdag 16 februari 2022 om 10:29  | reageer

    Helemaal eens met Donald. Ik heb echt al enorm veel opgestoken van de cursussen. Het is ook heel fijn dat je nog eens een klein onderdeel van een cursus opnieuw kunt bekijken als je niet meer precies weet hoe iets ook al weer was.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.152 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord