Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Sony's wintercashbackactie

vrijdag 15 december 2017, 22:22 door | 4.156x gelezen | 0 reacties

Sony heeft nu een speciale wintercashbackactie waarbij de kortingen wel kunnen oplopen tot 1.000 euro. Je kunt namelijk een cashback claimen die kan oplopen tot 300 euro, afhankelijk van het gekozen toestel.

Sony's compacte systeemcamera's (waaronder de Sony Alpha A7) zijn technische hoogstandjes die je verder helpen in het maken van foto's en video's. Hierdoor kun je je plezier in het fotograferen verbeteren.

Sony winter cashback


Bij de CameraNu site kun je zien bij welke Sony A7-camera's je een cashback kunt verzilveren.

Als je een geselecteerd actiemodel aanschaft in de periode tot en met 28 januari 2018 bij CameraNu.nl Ún deze aankoop voor 28 januari 2018 registreert de Sony-website, ontvang je het cashbackbedrag terug op je bankrekening.

Sony A9: 500 euro inruilkorting


Bij CameraNU kun je ook profiteren van andere Sony-acties. Wil je bijvoorbeeld de Sony Alpha A9 systeemcamera, dan kun je hier 500 euro inruilkorting voor krijgen als je een professionele spiegelreflexcamera inruilt. Dit aanbod loopt tot en met 31 december 2017.

Sony a9 systeemcamera


Sony objectieven: tot 1.000 euro cashback


Dit cashbackbedrag op objectieven kun je claimen bij de speciale wintercashbackactie van Sony. Dit bedrag is afhankelijk van het geselecteerde objectief.

Fotografen die op zoek zijn naar een nieuw objectief voor hun Sony-camera kunnen hiervan profiteren tot en met 28 januari 2018. Naast de keuze uit de vele verschillende objectieven - fullframe A-mount, E-mount en APC-C E-mount - geldt de cashbackactie ook voor een aantal flitsers en batttery grips.

Sony objectieven winter cashback


Op CameraNu.nl vind je naast alle spelregels en voorwaarden uiteraard het overzicht van alle actieproducten. Bovendien profiteer je direct van de gratis vijf jaar garantie op bijna alle actieproducten Ún de snelle, gratis verzending.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.218 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord