Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

VIP bestaat 3 jaar - wordt VIP lid met korting

dinsdag 8 augustus 2023, 07:14 door | 1.786x gelezen | 2 reacties

Met een basis jaarlidmaatschap krijg je bij Photofacts Academy toegang tot meer dan 100 verschillende cursussen over fotografie, nabewerking, inspiratie en creativiteit. Bij het VIP lidmaatschap gaan we een flinke stap verder.


Wat is het VIP lidmaatschap?


Veel mensen kijken met plezier de videocursussen bij Photofacts Academy, maar lopen vast wanneer ze het zelf gaan proberen. Je maakt foto's die net niet zijn wat je verwacht had. Doe je wellicht nog iets verkeerd?

Als lid van Photofacts Academy heb je toegang tot meer dan 100 verschillende cursussen over fotografie, nabewerking, inspiratie en creativiteit. Dus er valt genoeg te ontdekken.

Maar soms wil je meer, dieper en sneller gaan.

Vragen kunnen stellen. Met experts overleggen. Uitgedaagd worden met praktijkopdrachten.

Kortom: Je creativiteit verder ontwikkelen zonder vast te lopen. Daar is het VIP Lidmaatschap voor bedoeld. Als VIP lid ga je super praktisch de diepte in.

√ Je wordt een betere fotograaf
√ Je maakt extreem betere foto's
√ Je bent minder tijd kwijt aan het leren
√ Je haalt nog meer waarde uit je lidmaatschap
√ Krijgt interactie met andere (hobby) fotografen
√ Geniet sneller van je resultaat

Met het VIP lidmaatschap helpen we je om wat je ontdekt hebt in de nieuwste cursus in de praktijk te brengen. We geven je een opdracht waar je direct mee aan de slag kunt. Een extra zetje in de rug om het geleerde in de praktijk te brengen.

Jouw foto kun je dan insturen. Wellicht liep je ook nog ergens tegenaan bij het maken van de foto? Dat kun je dan direct ook laten weten zodat we je daarmee kunnen helpen.

In een live online sessie behandelen we dan de ingezonden vragen én bespreken we de foto's. Bovendien duiken we in deze sessie nog dieper in op het onderwerp.

Het VIP lidmaatschap helpt je dus om het maximale uit je Photofacts Academy lidmaatschap te halen.

VIP bestaat 3 jaar!


Het VIP lidmaatschap bestaat deze week 3 jaar! Dat vieren we met een mooie korting, voor als jij ook VIP lid wilt worden.

Normaal investeer je 349 euro voor een jaar VIP lidmaatschap (inclusief normaal lidmaatschap). Deze week krijg je 50 euro korting en betaal je slecht 299 euro!

» Start met VIP (50 euro korting)

Ben je al lid?
Heb je al een Photofacts Academy lidmaatschap, dan betaal je geen 299 euro, maar slechts 199 euro tijdens deze actie.

» Upgrade met VIP (199 euro)

Mooie groeispurt gemaakt met VIP


In de video bovenaan deze pagina zie je al de ervaringen terug van een aantal deelnemers. Kijk die dus zeker even. Anne-Marie (70) deelde ook haar ervaring eerder al met ons:

Ik vond de opbouw heel leuk, dat het steeds verder uitgebreid werd. Je leert steeds meer kijken en dingen samenvoegen. Er komt zo meer verdieping in je foto's.

Het bracht mij ook iets onverwachts. Ik heb mijn kleindochter gebruikt als model voor de opdrachten, samen met haar vriendin. Dan kwamen ze samen met de trein vanuit Leiden naar me toe en gingen we de hele dag fotograferen.

Zo kreeg ik veel meer quality time met mijn kleindochter van 15 jaar. Op een hele positieve manier!

Ze vond de fotografie zo interessant dat ze op een gegeven moment mijn camera wilde lenen. Die heeft ze toen vier dagen achter elkaar gebruikt. Ik heb één van mijn camera's aan haar gegeven. Toen kreeg ze tranen van geluk over haar wangen.

Mijn vrienden zeggen ook dat ik een aardige groeispurt heb gemaakt. Het VIP lidmaatschap blijft mij ook uitnodigen om andere dingen te doen.

Met het technische gedeelte heb ik vaak nog moeite. Ik volg dus ook nog steeds de filmpjes op Academy. De combinatie tussen VIP en het basis abonnement is handig.

Ik heb het al aanbevolen aan mensen. Niet wetende dat de prijs verlaagd zou worden. Zoals het nu is, met de lagere prijs, ga ik het nog wel even doorgeven aan fotovrienden.


» Start met VIP (50 euro korting)

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

 1. Thoni Houtveen
  Thoni Houtveen schreef op zaterdag 12 augustus 2023 om 22:37  | reageer

  Inmiddels heb ik van dit aanbod gebruik gemaakt. Pas toen ik al afgerekend had werd duidelijk dat:
  A. Dit lidmaatschap automatisch verlengd wordt en
  B. Dat ik niet terug kan schakelen naar het basislidmaatschap onder dezelfde condities waaronder ik lid was.
  Kortom: ik voel me behoorlijk in het pak genaaid.

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op zondag 13 augustus 2023 om 08:14  | reageer

  Er verandert helemaal niks aan je basislidmaatschap, daar kun je ook gewoon naar terugschakelen. Het is me niet helemaal duidelijk waarom je anders zou denken.

  Het is inderdaad een automatische verlenging voor het VIP. Uiteraard kun je op elk moment de automatische verlenging stopzetten. Ook al per direct, als je wilt. Dan verloopt het VIP gewoon na een jaar. Overigens staat het ook op de pagina met informatie over het VIP vermeldt dat het om een automatische verlenging gaat.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.190 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord