Elja Trum

Win een Wacom Intuos Creative Stylus 2

dinsdag 23 december 2014, 09:59 door | 5.988x gelezen | 9 reacties

Wacom staat natuurlijk bekend om hun uitstekende tablets waarmee je als fotograaf gemakkelijk foto's kunt bewerken. Ze hebben daarnaast echter ook nog wat andere producten, zoals de Intuos Creative Stylus 2. Een pennetje om te gebruiken op je iPad.

Wij mogen er namens Wacom drie weggeven. Je zal er echter wel wat voor moeten doen. Selecteer een oude zwart-wit foto uit je archief en gebruik Photoshop (of andere bewerkingssoftware) om de foto te colorizen.

In onderstaande video kun je zien hoe je een foto kunt inkleuren met Photoshop.De drie mooiste of creatiefste inkleuracties worden winnen de Stylus 2 en uiteraard worden de winnaars getoond op Photofacts. Je hebt deze gehele kerstvakantie de tijd; je foto (inclusief het originele zwart-wit) moet je uiterlijk zondag 4 januari inzenden (naar elja@photofacts.nl).

Als je de mogelijkheid hebt is het natuurlijk leuk om een filmpje te maken van je colorization-werk. Dan kunnen we ook meekijken hoe jij zo'n foto nu in kleurt. Ik ben benieuwd naar de resultaten!

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

9 reacties

 1. Metin
  Profiel  Metin schreef op dinsdag 23 december 2014 om 23:00

  Leuk idee. vrolijk
  Als ik er aan denk, doe ik er aan mee.

 2. Henk Heijnen
  Profiel Henk Heijnen schreef op woensdag 24 december 2014 om 10:18

  Leuk idee!

  Moet het perse een een oude zwart/wit foto zijn die je in kleurt? Ik heb ook wel eens iets in een kleuren foto van nu iets een andere kleur gegeven!

 3. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op woensdag 24 december 2014 om 10:28

  @Henk; nee, je mag ook wel creatief zijn qua foto en iets anders kiezen, maar het moet wel duidelijk zijn dat je zelf aan het inkleuren bent geweest ten opzichte van het origineel.

 4. Robadubart
  Profiel Robadubart schreef op dinsdag 30 december 2014 om 23:11

  Super, een uitdaging rijker !!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.638 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord