Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Winter cashback actie van Canon

zondag 8 november 2015, 14:41 door | 4.343x gelezen | 0 reacties

Canon heeft weer een nieuwe cashback actie aangekondigd. Altijd leuk als je deze laatste maanden van het jaar nog wel geld over had om te investeren in nieuwe apparatuur. Net als vorig jaar kun je weer kiezen voor geld terug of tegoed voor toekomstige aankopen.

De actie geldt op alle deelnemende producten die gekocht worden tussen 1 november 2015 en 31 januari 2016. Ben je van plan meerdere producten aan te schaffen dan is de tegoed-actie interessanter omdat je dan een hoger bedrag ontvangt.

Dat tegoed kun je overigens direct inzetten voor producten die je op hetzelfde moment gekocht hebt. Koop je bijvoorbeeld een nieuwe Canon 1200D camera dan zit daar 50 euro tegoed op. Koop je er direct een extra accu bij (geen actieproduct) dan kun je die ook registeren en ontvang je 50 euro retour op je rekening.

Canon winteractie 2015


Deelnemende producten zijn onder andere de Canon 1200D, 100D, 700D, 750D, 760D, 70D en de Canon EOS 6D. Ook objectieven en flitsers kun je met cashback aankopen. Alle details over de actie vind je op de Canon Winterpromotie pagina.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.188 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord