Willem Nout

Adv: Korting bij afdrukservice Drukwerkdeal

donderdag 12 maart 2015, 13:37 door | 5.388x gelezen | 19 reacties

Er zijn een legio aan druk-mogelijkheden voor je fotografie beschikbaar. Zo druk je bijvoorbeeld in hi-res je favoriete foto op aluminium, plexiglas, textiel, smartphone hoesjes en, al wat langer bekend, canvas. Omdat Drukwerkdeal.nl het drukwerk gratis verzendt en er de mogelijkheid is binnen enkele dagen te leveren hebben zij inmiddels duizenden tevreden klanten.

Foto's, foto-afdrukken op verschillende ondergronden en fotoboeken zijn overigens niet het enige wat de ineternetdrukker kan leveren. De shop levert ook zakelijke en kantoorartikelen als briefpapier en visitekaartjes en heeft een grote selectie aan mogelijkheden om promotie materialen te drukken.

Hoe gaat het in z'n werk?


Je kiest allereerst de ondergrond waar je jouw foto op wilt laten afdrukken. Ik koos bijvoorbeeld voor plexiglas. Deze nieuwe drukmethode heeft een optimale kleurkracht en detailweergave, is vormvast en duurzaam en daarnaast weer-besteding dus eventueel ook te gebruiken aan gevels of in de tuin.

Je kiest vervolgens de dikte van het plexiglas. Dit varieert van 3 tot 20 mm. Niet onbelangrijk is het formaat. Kies hiervoor altijd een formaat met de juiste verhoudingen of bewerk je foto zo dat deze goed op het gekozen formaat komt te staan. Ook kies je hier of je het plexiglas wilt laten polijsten of niet en wat voor ophangsysteem je wilt gaan gebruiken.

Mijn 60 x 80 cm (200 procent vergroting) kwam uiteindelijk neer op 152,61 euro inclusief btw, wat ik niet gek vind voor iets dat je uiteindelijk van plan bent prominent in je huis of op kantoor op te hangen.

Wat ik jammer vond is dat bij deze bestelling niet de mogelijkheid werd geboden om een express-levering aan te vragen. Het maakte nu niet veel uit, maar zit je bijvoorbeeld met een verjaardag of een deadline, is een levering van 20 dagen erg lang.

Details


Over het uiteindelijke resultaat kan ik alleen maar zeggen dat ik erg tevreden ben. De afdruk is haarscherp, zelfs van dichtbij. Alle details in de foto komen perfect terug op het plexiglas en het materiaal geeft de foto ook een bepaalde helderheid mee die ik op papier en in digitale versie nog niet had gezien.

Ik heb uiteraard bij het aanleveren wel goed gekeken naar de minimale eisen op het gebied van kwaliteit, aantal pixels en dpi en dat zou ik ook aanraden, want het materiaal (met een onderlaag van dibond/aluminium) is onvergeeflijk.

Al met al een mooie aankoop. Via Kortingscode.nl is voor Drukwerkdeal ook nog een tijdelijke promotie beschikbaar gesteld waarmee je op alle bestellingen vanaf 150 euro 5 procent korting kunt verdienen. Hoe? Dat lees je hier.

Drukwerkdeal screenshot

Over Drukwerkdeal


Drukwerkdeal.nl is een grote internetdrukkerij die zich de afgelopen jaren meer en meer in het afdrukken van foto's in hoogwaardige kwaliteit specialiseert en dit segment neemt dan ook een belangrijk deel van de werkzaamheden in beslag.

En het gaat goed. Niet voor niets opende de internetdrukkerij van Marco Aarnink (27) op 1 maart 2013 al een tweede vestiging in Antwerpen en wonnen zij al eens de tweede plaats in de Deloitte Technology Fast50, een internetverkiezing die de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en BelgiŽ in kaart brengt.

Dit is een gesponsorde posting via Kortingscode.nl.
Photofacts heeft een vergoeding ontvangen voor het plaatsen van dit gastblog.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek

Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 12 maart 2015.
De eerste publicatiedatum is woensdag 8 mei 2013, 11:00.
Willem Nout

Over de auteur

Willem is project manager bij Kortingscode.nl en is veel bezig met online marketing.

19 reacties

 1. Reinoud
  Profiel Reinoud schreef op woensdag 8 mei 2013 om 11:42

  Hmmm gaan we hier nu advertorials krijgen? Dat zou ik jammer vinden. Voor mij doet het afbreuk aan het onafhankelijke imago van photofacts.nl :-(

 2. ErikvanRosmalen
  Profiel  ErikvanRosmalen schreef op woensdag 8 mei 2013 om 12:06

  @Reinoud:
  Advertorials hebben we wel vaker hoor, op Photofacts, al jaren. Maar wel sporadisch! Je kunt ze herkennen aan de rubrieksaanduiding rechtsboven en de gele box onderaan de tekst. Staat dat er niet boven/onder, dan kun je ervan uitgaan dat het een onafhankelijke post is hoor!

 3. Reinoud
  Profiel Reinoud schreef op woensdag 8 mei 2013 om 12:14

  Ja, maar bij de vorige artikelen was het minder prominent. Die gingen nog over fotografie. Als dit artikel wordt geschreven door een projectmanager van een kortingstoko die online marketing als werk heeft worden mijn opstaande nekharen die ik al kreeg bij het lezen bevestigd.
  Ik snap dat Photofacts geld moet verdienen om de boel draaiende te houden, maar deze sprong er voor mij even uit. En dat wilde ik even melden vrolijk Wellicht ben ik de enige

 4. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op woensdag 8 mei 2013 om 14:06

  @Reinoud; Als het de voorkeur heeft dat de advertorials door mij geschreven worden zal ik daar meer op letten. Het ligt er eigenlijk gewoon aan hoe de klant dit wil. Volgens mij maken we goed duidelijk dat het een advertorial is.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Advertorials

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.922 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord