100+ fotografiecursussen én het boek Sterrensporen Fotograferen - Nu 89 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Simone Henken

Beeldvoorziening: Gun jezelf een stevig fundament in fotografie

woensdag 25 december 2019, 10:20 door | 3.035x gelezen | 0 reacties

Enthousiaste deelnemers die alles uit hun camera willen halen, kijken mij vol verwachting aan. Ze hebben al van alles gelezen over fotografie, sites bekeken, blogs gelezen, gegoogled en overleggen driftig hun bij elkaar gesprokkelde kennis.

En die kennis is inderdaad nogal gefragmenteerd, als een puzzel waar stukjes aan ontbreken of die verkeerd in elkaar gezet is. Het schiet alle kanten op; (nieuwe) functies van de camera's, voor- en nadelen van verschillende type camera's en objectieven, kleurprofielen, calibratie, bits en bites. Van alles vliegt over tafel.

Zttend meisje .jpeg


Het is een allegaartje wat verwarrend is. En de deelnemers willen juist helderheid en structuur. Ze willen graag alles op een rijtje en overzicht hebben. En aan die wens willen wij graag voldoen.

Herken je dit?


Start dan het nieuwe jaar wil met een stevig fundament in fotografie want ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en het is geen overbodige luxe om op de hoogte te blijven van de actualiteiten om je kennis op peil te houden.

Wil je een gedegen basis leggen voor fotograferen met een digitale camera, het bewerken en beheren van foto's in Lightroom en Photoshop en kleurechte prints maken, bekijk dan eens het aanbod van Beeldvoorziening.

De vierdaagse training wordt gegeven door Gerlo Beernink en mijzelf, Simone Henken. Exact weten waar je mee bezig bent levert je technische controle op en helpt de kwaliteit van je foto's te verhogen.

Tijdens de trainingsdagen kun je alle mogelijke camera's en objectieven van Nikon uitproberen. En omdat het kerst is deelt Beeldvoorziening graag een cadeautje uit met de kortingscode 'fundament150'.

Ook kun je tegen hele grote kortingen de volgende boeken aanschaffen
Van opname tot afdruk door Eduard de Kam en Hoe doe je dat in Lightroom classic van Scott Kelby.

Beeldvoorziening wenst je hele fijne feestdagen en een beeldschoon nieuwjaar.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Simone Henken

Over de auteur

Als fotografisch vormgever visualiseert Simone het ‘verhaal’ van een (creatieve) ondernemer, overheid of bedrijf in concrete beelden. Dat verhaal kan een dienst zijn, een visie of een typerende karakteristiek van een markant persoon.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Advertorials

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.061 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord