Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Canon Winter cashback

zaterdag 2 december 2017, 14:14 door | 4.188x gelezen | 0 reacties

Of het nou wel of geen echte winter wordt, Canon zorgt er in ieder geval voor dat je er warmpjes bij zit de komende maanden.

Met de Canon Winterpromotie kun je namelijk bij de aanschaf van een van de vele geselecteerde actieproducten een behoorlijk voordeel behalen dat kan oplopen tot 225 euro cashback of 300 euro shoptegoed.

Canon winter cashback 2017


Niet alleen bij camera's en objectieven, ook bij flitsers, videocamera's en printers profiteer je van de Canon Winterpromotie. En zodra jij jouw nieuwe aanwinst hebt geregistreerd bij Canon ontvang je ook nog eens gratis 100 Gigabite online opslagruimte bij Irista.

Je beslist zelf of je voor een cashbackbedrag gaat of een stoptegoed voor een volgend Canon-product. Een cashback is handig als je uitrusting voorlopig compleet is en je niet van plan bent om voor 16 april 2018 een nieuwe Canon aan te schaffen.

Wil je wél voor die datum nieuwe Canon-gear, kies dan voor het Canon-tegoed.

Over Canon


Dankzij de meest geavanceerde technologieën is Canon al tientallen jaren het toonaangevende merk in onder meer de fotografiewereld. Canon is bekend als merk voor professionals (wie kent de witgrijze tele-objectieven langs de zijlijn niet?) en voor consumenten.

Het bedrijf weet continu met vernieuwingen te komen waardoor Canon marktleider blijft. Als gebruiker van Canon profiteer je uiteraard van al deze technische snufjes in je apparaat.

Extra voordeel bij CameraNu.nl


Op CameraNU.nl vind je naast alle spelregels en voorwaarden ook het overzicht van alle actieproducten. Bovendien profiteer je hier direct van de gratis vijf jaar garantie op bijna alle actieproducten én de snelle, gratis verzending.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Advertorials

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.185 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord