Ontdek hoe je betere foto's kunt maken. Probeer 14 dagen gratis onze online fotografie cursussen.
Elja Trum

Jouw reismomenten in jouw Panasonic Lumix camera

dinsdag 7 juni 2011, 23:11 door | 3,975x gelezen | 0 reacties

Als je op reis gaat wil je natuurlijk je mooiste herinneringen vastleggen, in de beste kwaliteit en op een eenvoudige manier. De compacte Panasonic Lumix Traveller camera heeft alles wat je nodig hebt om dat te doen.

Panasonic Lumix Traveller

Zo bezit de Panasonic TZ20 een Leica lens met 16x optische zoom, een handig touch LCD en zelfs GPS om de locatie te bepalen. Zo'n ingebouwde GPS is natuurlijk ideaal om achteraf percies te bepalen waar je die mooie foto nu eigenlijk precies genomen hebt.

Bovendien kun je met een druk op de knop filmen in Full HD. Zo hoef je dus geen aparte videocamera meer mee te nemen, alles in één compact apparaat. Jouw grootse reismomenten perfect vereeuwigd in een compacte camera.

Panasonic Lumix actie

Kortingsactie


Als je voor 30 juni 2011 een Panasonic Lumix Traveller camera koopt kun je 25 euro retour ontvangen. Na het opsturen van de juiste gegevens wordt het bedrag op je bankrekening gestort. Mooi meegenomen als je in de markt bent voor een compacte reiscamera.

Meer weten? Bekijk dan hier de Panasonic Lumix.
Hieronder vind je ook nog de video die Panasonic voor deze lijn maakte.


Dit is een gesponsorde posting via BlogMij.
Photofacts heeft een vergoeding ontvangen voor het plaatsen van dit artikel.


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn gloednieuwe boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Advertorials

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door

CameraTools

Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

55.846 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

55.846 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.