Elja Trum

Jouw reismomenten in jouw Panasonic Lumix camera

dinsdag 7 juni 2011, 23:11 door | 4.493x gelezen | 0 reacties

Als je op reis gaat wil je natuurlijk je mooiste herinneringen vastleggen, in de beste kwaliteit en op een eenvoudige manier. De compacte Panasonic Lumix Traveller camera heeft alles wat je nodig hebt om dat te doen.

Panasonic Lumix Traveller

Zo bezit de Panasonic TZ20 een Leica lens met 16x optische zoom, een handig touch LCD en zelfs GPS om de locatie te bepalen. Zo'n ingebouwde GPS is natuurlijk ideaal om achteraf percies te bepalen waar je die mooie foto nu eigenlijk precies genomen hebt.

Bovendien kun je met een druk op de knop filmen in Full HD. Zo hoef je dus geen aparte videocamera meer mee te nemen, alles in één compact apparaat. Jouw grootse reismomenten perfect vereeuwigd in een compacte camera.

Panasonic Lumix actie

Kortingsactie


Als je voor 30 juni 2011 een Panasonic Lumix Traveller camera koopt kun je 25 euro retour ontvangen. Na het opsturen van de juiste gegevens wordt het bedrag op je bankrekening gestort. Mooi meegenomen als je in de markt bent voor een compacte reiscamera.

Meer weten? Bekijk dan hier de Panasonic Lumix.
Hieronder vind je ook nog de video die Panasonic voor deze lijn maakte.


Dit is een gesponsorde posting via BlogMij.
Photofacts heeft een vergoeding ontvangen voor het plaatsen van dit artikel.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Advertorials

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.852 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord