Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Redactie

Nú tijdelijk cashback op Sony compact camera's

woensdag 5 juli 2017, 22:44 door | 4.021x gelezen | 1 reactie

Kwalitatief goede foto's maak je al lang niet meer alleen met een spiegelreflexcamera. Naast de opkomst van systeemcamera's misstaat een compact camera ook zeker niet in de tas van (amateur) fotografen.

En de kwaliteit van deze handzame toestellen maakt enorme sprongen richting de grotere camera's. Sony is de drijvende kracht achter deze inhaalslag, vooral dankzij de series van de Sony RX100 en de Sony RX10.

Momenteel kun je op meerdere modellen een cashback verzilveren, een mooi begin van de zomer!

Sony rx10 rx100 actie cameranu

Sony RX100 serie voor de hoogste kwaliteit foto's en video's


De Sony RX100-serie telt al vijf camera's. De sensor van één inch is groter dan die van andere compact camera's en in combinatie met de Carl Zeiss lens maakt de RX100 furore in de wereld van de compacte camera's.

Je kunt spelen met scherptediepte en foto's maken van hoge beeldkwaliteit, ook als er niet veel licht is. De RX100 II en de recentere modellen hebben een drie inch kantelbaar display en met de RX100 IV en V schiet je video's van vijf minuten in 4K-kwaliteit.

Sony rx100 iv

Sony RX10 serie voor kwaliteit en zoom


De Sony RX10 lijkt qua naam veel op de RX100 maar heeft toch een heel andere uitstraling en functie. Deze bridgecamera is net zo geschikt gemaakt voor fotograferen als voor het opnemen van video's en is uitgerust met een lichtsterke Carl Zeiss Vario Sonnar lens.

Met de RX10 II en RX10 III maak je video's van maar liefst een halfuur in 4K-kwaliteit en met een scherpstelring heb je tijdens het filmen alle controle over zoomen en scherpstellen. De RX10-camera's hebben meer optische zoom dan de RX100. De RX10-serie telt nu drie exemplaren.

Sony rx10 iii

Sony en Innovativiteit


Sony timmert al jaren aan de weg in de fotografiewereld en deinst er niet voor terug om de nieuwste technologieën in de camera's terug te laten komen. De compact camera's van Sony profiteren hier enorm van.

Zo zijn de RX10 en de RX100 voorzien van de nodige professionele specificaties. Beide modellen hebben meerdere opvolgers gekregen waarin de lat door Sony steeds hoger is gelegd.

Dit zie je terug in een betere kwaliteit van foto en video, veel meer beelden per seconde, vernieuwende sensoren, beeldstabilisatie, een nieuwe elektronische zoeker en het creëren van slow motion-beelden.

De innovaties leveren professionele prestaties op, die nauwelijks of helemaal niet meer onderdoen voor professionele apparatuur. En dat allemaal in een camera die je makkelijk meeneemt, en lang niet meer alleen als tweede camera...

Het aanschaffen van een Sony RX10 of RX100 is en stuk interessanter gemaakt dankzij een cashbackactie. Op de RX10, RX10 II, RX10 III, RX100 III en de RX100 IV kun je nú tot 100 euro retour krijgen.

De actie loopt tot en met 30 juli!

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

1 reactie

 1. roy
  roy schreef op dinsdag 11 juli 2017 om 12:20  | reageer

  Het is nu al een 7 tal maand dat mijn vrouw haar Canon spiegelreflex inwisselde voor de Sony RX100 IV.
  Er komen uitstekende foto's uit, klein en handig om mee te nemen, maar Sony komt de belofte niet waar dat er 280 foto's met de battery kunnen gemaakt worden.
  Wij kochten er meteen een 4 tal van, en elke batterij maakt ongeveer 50 foto's per lading, wat verschrikkelijk weinig is!
  Ook zonder lader, die niet bijgeleverd is, is het afkeurendswaardig. Want steeds moet je de batterij in de camera opladen, handig is anders !!
  Daardoor vervang ik ook niet mijn 5DII door RX10 III.
  Sony zou beter moeten weten, en al zeker eerlijker !

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
De Portretbijbel door Elja Trum

Ook interessant

Toon alle artikelen binnen Advertorials

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.190 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord