Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Redactie

Ondernemende fotograaf gezocht. Welke ambities heb jij?

maandag 26 februari 2018, 10:01 door | 4.419x gelezen | 0 reacties

Heb jij altijd meer willen doen binnen de fotografiebranche? Ben je ondernemend en hou jij je ook graag bezig met (online)marketing? Dan is dit een interessant artikel voor je!

Jeroen Wigman van FotoCube is onlangs een zoektocht gestart naar een partner/ compagnon om de activiteiten en ambities van FotoCube naar een volgend niveau te brengen. Om dit te realiseren is versterking gewenst.

Jeroen Wigman van Fotocube

Jeroen Wigman

Het concept FotoCube


Wat is FotoCube? FotoCube is een verzamelnaam van diverse oplossingen voor productfotografie. Het begon met de FotoCube Opnametent®, maar de afgelopen 10 jaar heeft FotoCube haar productaanbod verder ontwikkeld.

Een eigen ontwikkelde Opnametafel, realisatie van complete fotostudio inrichtingen en het FotoCube 360 Graden Fotografie™ systeem.

FotoCube mag zich inmiddels specialist noemen op het gebied van productpresentatie en oplossingen voor productfotografie. Jeroen helpt bedrijven in het hele proces, zelfs tot aan het moment de foto's op de website worden geplaatst.

Profiel compagnon


Wie zoekt Jeroen? Om een prettige en succesvolle samenwerking met elkaar op te bouwen zal er een klik moeten zijn. Herken jij je in onderstaande of wil je gewoon eens brainstormen onder het genot van een lekker bakkie koffie? Neem contact op met Jeroen!

Jij bent een energiek persoon met de ambitie om een draaiende onderneming naar een volgend niveau te tillen. Om dit te realiseren ben je een doorzetter, heb je lef en ben je commercieel ingesteld. Je ziet verkoopkansen en weet deze te benutten. Uiteraard heb je een hands-on mentaliteit.

Kennis van onlinemarketing, SEO/ SEA en tekstschrijven is een grote pré! Verder heb je affiniteit met productfotografie en weet je je kennis over te brengen aan de klant.

Herken jij je in bovenstaande?
Aarzel niet om contact op te nemen!

Activiteiten FotoCube


De activiteiten vinden zowel online als offline plaats. Online via de drie webshops (NL, DE en EN) en tweetal websites. De offline activiteiten zijn voornamelijk het installeren van fotostudio's bij bedrijven inclusief het geven van een training aan de medewerkers.

FotoCube bouwt ook op maat gemaakte fotostudio's bij bedrijven. Denk hierbij aan de unieke FotoCube Opnametafel™, de FotoCube 360 graden fotografie studio of de FotoCube Fashion fotostudio.

Samen met de FotoCube Productfotografie Software™ geeft FotoCube haar klanten een succes garantie.

FotoCube ontzorgt het MKB in een one-stop-shop wijze tegen zeer concurrerende prijzen.

Om de bestaande markt nog beter te bedienen en nieuwe markten te kunnen gaan ontginnen is besloten om dit met een compagnon te doen. Iemand die misschien zelfs de ambitie heeft om het bedrijf uiteindelijk over te nemen.

P.s. Het is niet noodzakelijk om full-time beschikbaar te zijn.

Bij interesse graag via e-mail contact opnemen met Jeroen Wigman via jgwigman@fotocube.nl.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Advertorials

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.060 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord