Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Transavia zoekt foto's waar je vrolijk van wordt

maandag 29 augustus 2011, 20:25 door | 6.508x gelezen | 8 reacties

Transavia is onder de noemer Transavia zoekt foto's bezig met een fotowedstrijd waarbij je kans maakt op gratis vliegtickets voor het gehele jaar voor twee personen. Ze zoeken foto's van jouw vrolijkste vakantiemoment. Laat hun zien waar jij vrolijk van wordt en maak kans op de vliegtickets.

In totaal geven ze 15 keer twee tickets weg. Stemmen op de foto's gaat via sociale netwerken; facebook, Hyves en Twitter kun je inzetten voor stemmen op jouw foto. Het is de bedoeling dat je stemt op de foto die jij het meest vindt passen bij de nieuwe slogan van transavia.com: daar word je vrolijk van! Uit de winnaars kiest transavia.com de hoofdprijs: één jaar gratis vliegen voor twee personen en een spiegelreflexcamera!

Op de foto moeten minimaal twee personen staan die van dichtbij gefotografeerd zijn. Het belangrijkste is dat de foto plezier moet uitstralen! Je kunt jouw vrolijkste vakantiemomenten met Transavia delen door één of meerdere vakantiefoto's te uploaden. Per land is er een categorie van foto's. Je kunt nog meedoen tot dinsdag 6 september 10:00 uur.

Zoals bij de meeste fotowedstrijden draag je ook bij deze wedstrijd de rechten voor gebruik van je foto over bij deelname. Lees voor deelname aan een fotowedstrijd altijd even de actievoorwaarden door en bedenk goed wat je wel of niet weg wilt geven.


Zo'n jaar lang gratis vliegen lijkt me ook wel lekker, ik heb zelf ook maar even meegedaan. Mocht je niet mee doen dan kun je natuurlijk op zijn minst even stemmen!

Dit is een gesponsorde posting via BlogMij.
Photofacts heeft een vergoeding ontvangen voor het plaatsen van dit artikel.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

8 reacties

 1. rbrt
  Profiel rbrt schreef op dinsdag 30 augustus 2011 om 20:32  | reageer

  Hopelijk verloopt de fotowedstrijd wat minder dramatisch dan de zoektocht naar de slogan: Transavia zoekt slogan! ontaardt in PR-nachtmerrie.

 2. Marcel
  Marcel schreef op dinsdag 30 augustus 2011 om 23:49  | reageer

  En dan heb je weer websites die hun bestaan ontlenen aan zulke "wedstrijd" sites. knipoog

 3. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op woensdag 31 augustus 2011 om 00:03  | reageer

  @Marcel; hmm, da's eigenlijk wel fout, zulke sites.
  Maarja, dat houd je natuurlijk niet tegen. Mijn winkansen zijn daarmee wel drastisch gereduceerd, geloof ik. vrolijk

 4. gast schreef op woensdag 31 augustus 2011 om 00:17  | reageer

  Dit is een verkapte manier om goedkoop aan fotomateriaal te komen ...

 5. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op woensdag 31 augustus 2011 om 00:28  | reageer

  @gast; hmm, hoewel dat vaak inderdaad zo is durf ik dat in dit geval toch te betwijfelen. Ik denk dat het Transavia.com hier meer te doen is om 'branding' en 'customer engagement'.

  Voor de kosten voor het opzetten van een dergelijke campagne inclusief actie website, promotie en de prijzen zijn denk ik hoger dan het inschakelen van een fotograaf voor een serie foto's van vrolijke mensen in een vakantie-omgeving.

 6. Arno
  Profiel  Arno schreef op woensdag 31 augustus 2011 om 02:07  | reageer

  Een fotowedstrijd winnen gaat tegenwoordig samen met de hoeveelheid social "vrienden" die je hebt. Het gaat niet meer om de foto. Marketing technisch natuurlijk top maar fotografisch gezien dramatisch... vrolijk

 7. Derk
  Profiel Derk schreef op woensdag 31 augustus 2011 om 20:26  | reageer

  Om heel eerlijk te zijn vindt ik dit soort informatie van weinig toegevoegde waarde op photofacts. Leuke en doorzichtige marketing van Transavia, prima, maar schenk er niet teveel aandacht aan, data harvesters zijn er al genoeg, dit soort wedstrijdjes volgens mij ook.... Liever niet op een onafhankelijke site als Photofacts dus wat mij persoonlijk betreft.

 8. Jan S
  Jan S schreef op woensdag 31 augustus 2011 om 21:44  | reageer

  Een veel leukere wedstrijd is die op wikipedia waar je kan meedoen door een foto of foto's van een monuent in de Benelux op te laden en je foto's worden beoordeeld door een jury. De winnaar krijgt een tablet. Geen stemmengerosel ofzo.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen

Ook interessant

Toon alle artikelen binnen Advertorials

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.051 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord