Elja Trum

Transavia zoekt foto's waar je vrolijk van wordt

maandag 29 augustus 2011, 20:25 door | 5.912x gelezen | 8 reacties

Transavia is onder de noemer Transavia zoekt foto's bezig met een fotowedstrijd waarbij je kans maakt op gratis vliegtickets voor het gehele jaar voor twee personen. Ze zoeken foto's van jouw vrolijkste vakantiemoment. Laat hun zien waar jij vrolijk van wordt en maak kans op de vliegtickets.

In totaal geven ze 15 keer twee tickets weg. Stemmen op de foto's gaat via sociale netwerken; facebook, Hyves en Twitter kun je inzetten voor stemmen op jouw foto. Het is de bedoeling dat je stemt op de foto die jij het meest vindt passen bij de nieuwe slogan van transavia.com: daar word je vrolijk van! Uit de winnaars kiest transavia.com de hoofdprijs: één jaar gratis vliegen voor twee personen en een spiegelreflexcamera!

Op de foto moeten minimaal twee personen staan die van dichtbij gefotografeerd zijn. Het belangrijkste is dat de foto plezier moet uitstralen! Je kunt jouw vrolijkste vakantiemomenten met Transavia delen door één of meerdere vakantiefoto's te uploaden. Per land is er een categorie van foto's. Je kunt nog meedoen tot dinsdag 6 september 10:00 uur.

Zoals bij de meeste fotowedstrijden draag je ook bij deze wedstrijd de rechten voor gebruik van je foto over bij deelname. Lees voor deelname aan een fotowedstrijd altijd even de actievoorwaarden door en bedenk goed wat je wel of niet weg wilt geven.


Zo'n jaar lang gratis vliegen lijkt me ook wel lekker, ik heb zelf ook maar even meegedaan. Mocht je niet mee doen dan kun je natuurlijk op zijn minst even stemmen!

Dit is een gesponsorde posting via BlogMij.
Photofacts heeft een vergoeding ontvangen voor het plaatsen van dit artikel.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

8 reacties

 1. rbrt
  Profiel rbrt schreef op dinsdag 30 augustus 2011 om 20:32

  Hopelijk verloopt de fotowedstrijd wat minder dramatisch dan de zoektocht naar de slogan: Transavia zoekt slogan! ontaardt in PR-nachtmerrie.

 2. Marcel
  Marcel schreef op dinsdag 30 augustus 2011 om 23:49

  En dan heb je weer websites die hun bestaan ontlenen aan zulke "wedstrijd" sites. knipoog

 3. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op woensdag 31 augustus 2011 om 00:03

  @Marcel; hmm, da's eigenlijk wel fout, zulke sites.
  Maarja, dat houd je natuurlijk niet tegen. Mijn winkansen zijn daarmee wel drastisch gereduceerd, geloof ik. vrolijk

 4. gast schreef op woensdag 31 augustus 2011 om 00:17

  Dit is een verkapte manier om goedkoop aan fotomateriaal te komen ...

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.

Ook interessant

Toon alle artikelen binnen Advertorials

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.842 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord