Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

11 en 12 november: Nature Talks Photo Festival

maandag 23 oktober 2017, 11:22 door | 4.900x gelezen | 1 reactie

Dit weekeind (op zaterdag 12 en zondag 13 november 2016) wordt er in Ede de tweede editie van een nieuw evenement voor natuurfotografen gehouden: het Nature Talks Photo Festival 2016. Een tweedaags fotofestival met nationale- en internationale top-fotografen. En Photofacts Academy staat er ook!

Laat je inspireren door méér dan 45 fotografen uit binnen- en buitenland.
Sta je open voor nieuwe inzichten en wil je graag leren? Wil je op de hoogte worden gebracht over de nieuwste ontwikkelingen en snufjes op het gebied van fotografie?

Nature Talks Photo Festival Danny Green Black Grouse displaying


11 en 12 november in De Reehorst


Dan is het jaarlijks terugkerende natuurfotografie event Nature Talks Photo Festival waarschijnlijk wel iets voor jou.

Na het succes van afgelopen jaar organiseert Nature Talks op 11 en 12 november de tweede editie van Nature Talks Photo Festival.

Locatie van het festival is Congres Centrum Reehorst in Ede. Naast een scala aan topfotografen biedt Nature Talks tevens een uitgebreid educatief basisprogramma met lezingen van Nederlandse fotografen, filmprogramma's en portfolio reviews.

Ook is er een fotobeurs van meer dan tweeduizend vierkante meter, productdemonstraties, een expositieruimte met onder andere de winnaars en finalisten van de Nature Photographer of the Year, een fotografencafé, een fotografen diner, workshops en masterclasses.

Nature Talks Photo Festival Danny Green Red Grouse amongst the heather


Bomvol programma


Een bomvol programma voor een dagje of weekend uit. Wil je inhoudelijk meer over het programma weten, kijk dan op: naturetalks.

Het festival met meer dan 50 lezingen bestaat uit een hoofdprogramma waar internationale- en nationale top natuurfotografen hun beelden presenteren. Meer dan 45 fotografen vertellen wat er zoal bij komt kijken om tot prachtige beelden te komen met tips en tricks.

Nature Talks Photo Festival Danny Green Grey Seal Pup in a sandstorm


Laat je inspireren door onder andere Andy Rouse (UK), Jasper Doest (NL), Danny Green (UK), Geurt Besselink (NL), Britta Jaschinski (DE), Erlend & Orsoyla Haarberg (NO), Michel d'Oultremont (BE), Jose Pesquero (SP), Bartosz Stróżyński (POL), Jeffrey van Daele (BE), Marco Colombo (IT), Marijn Heuts (NL), Bob Luijks (NL) en nog veel meer!

Voor Nature Talks Photo Festival kan je tickets krijgen voor een hoofd- en basisprogramma.

Met beide tickets kan je je één dag of een heel weekend vermaken. Stel jouw persoonlijke programma samen en kies snel een bijpassende ticket! Kijk voor meer informatie op de website.

Nature Talks Photo Festival Danny Green Puffins view


Alleen de fotobeurs


Geen zin in een lezingen of films, maar wel een fotografieliefhebber?

Bezoek dan alleen de fotobeurs voor 3,50 euro (inclusief een kopje koffie of thee) en profiteer van de beursaanbiedingen, ontdek de nieuwste camera's en snufjes of bezoek de foto-expositie van Nature Photographer of the Year. Kortom genoeg te beleven voor de fotografieliefhebber.

Wij staan met Photofacts Academy ook op de beurs, dus kom zeker ook even bij onze stand langs.

Nature Talks Photo Festival Danny Green Red Deer and Snow


Tickets / deelname


Tickets zijn direct te bestellen op de Nature Talks website. Kijk ook op de
Nature Photographer of the Year-website als je mee wilt doen met deze wedstrijd.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

1 reactie

  1. Rob Gipman
    Rob Gipman schreef op dinsdag 24 oktober 2017 om 13:24  | reageer

    Goed artikel, Heb al een ticket, ben er vorige keer al geweest. Zeker een aanrader! Dit is 1 van mijn eerste foto's uit Uganda en heb een Photofacts abonnement gewonnen. Kan nu mijn eigen gemaakte kennis in Afrika toetsen aan een echte cursus in nl!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.061 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord