Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

23 en 24 augustus: Natuurfestival Dutch Bird Fair

woensdag 16 juli 2014, 17:04 door | 4.719x gelezen | 0 reacties

Op zaterdag 23 en zondag 24 augustus wordt in de Oostvaardersplassen bij Lelystad het Dutch Bird Fair evenement gehouden. Dutch Bird Fair is het grootste natuurfestival in Nederland en richt zich niet alleen op fotografie, maar ook op niet-fotograferende natuurliefhebbers.

Gedurende het weekend worden er meer dan 70 excursies naar de Oostvaardersplassen georganiseerd. Hiervan kun je maximaal met twee excursies mee doen.

Dutch bird fair 2014

Er zijn meer dan honderd organisaties aanwezig met een stand die hun producten en diensten presenteren. Hieronder ook fotografie gerelateerde bedrijven zoals Canon, Olympus, Tamron, Leica, CameraNu en Natuur aan de Muur.

In drie zalen laten meer dan 30 gastsprekers je een kijkje in hun leven zien via lezingen, presentaties of workshops. Verhalen uit de praktijk door betrokken mensen. Ondersteund door foto's en video's. De lezingen worden onder andere gegeven door Bas Meelker en Jan Vermeer.

Een toegangskaartje voor een hele dag kost 10 euro en is online te bestellen bij CameraNu.nl. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis mee. Transfer van het parkeerterrein naar het evenemententerrein kost ook 2 euro per persoon. Meer informatie over de Dutch Bird Fair vind je op hun website.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.058 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord