Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Iris van Liempt

4 april 2016; Shoot A'dam

vrijdag 25 maart 2016, 22:22 door | 4.194x gelezen | 0 reacties

Maandag 4 april vindt de vierde editie van het fotografie evenement Shoot A'dam plaats. Een eendaags evenement in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam waar veel te doen is en wat gratis bij te wonen is.

Het evenement is volgens de organisatie met name gericht op de professionele fotograaf, maar ook interessant voor alle 'andere niveaus van beeldmakers'.

De dag bestaat uit een aantal verschillende activiteiten, zoals live demonstraties in een grote zaal door Thomas Morel, Rahi Rezvani en Rico Ploeg, lezingen door onder andere Stephan Schultz van Leica, en business seminars. Verder vind je er ook een informatie- en netwerkruimte, waar merken zoals Canon en Eizo vertegenwoordigd zijn.

Ook zijn er stands van onder andere Hasselblad, Broncolor en Leica waar apparatuur gedemonstreerd zal worden en waar je zelf ook met de apparatuur mag spelen.

Een veelzijdig evenement dus waar je veel kunt leren, proberen, inspiratie kunt opdoen en contacten kunt leggen. Elja is er twee jaar terug ook heen geweest. Je kunt zijn verslag ervan hier lezen. Hieronder ook nog de aftermovie van Shoot A'dam 2015.Als je vrij bent op 4 april zou ik er zeker naartoe gaan. Het is nog gratis ook! Wil je meer informatie over het evenement, of wil je je ervoor aanmelden, dan kan dit hier.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Iris van Liempt

Over de auteur

Iris fotografeert sinds 2012 en heeft daar een passie in gevonden. Ze volgt daarom een online opleiding aan het New York Institute of Photography. Daarnaast studeert ze psychologie aan de universiteit en houdt ze ontzettend van taal en schrijven.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.156 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord