Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

7 en 8 oktober: Canon Experience Days 2017

woensdag 16 augustus 2017, 17:17 door | 4.428x gelezen | 3 reacties

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober vinden de Canon Experience Days plaats op het Hembrugterrein in Zaandam. Voor iedere fotograaf en enthousiaste hobbyist is dit dé kans om inspiratie op te doen in de vorm van masterclasses, workshops en lezingen, gegeven door professionals uit de fotografie- en filmwereld.

Altijd al willen weten hoe een landschapsfotograaf te werk gaat? Of wat het betekent om huisfotograaf van de band Kensington te zijn en wil je meer leren over concertfotografie? Nieuwsgierig naar de ultieme tips van een documentairemaker of meer weten over filmen met een DSLR?

Canon Experience Days


Bijna 25 professionals en Canon experts staan klaar om tijdens de Canon Experience Days iedere fotograaf of enthousiaste hobbyist verder te helpen in zijn werk en/of hobby.

Verschillende thema's komen aan bod in de vorm van masterclasses, workshops en lezingen. Van straatfotografie tot het fotograferen van huisdieren en van storytelling tot het maken van portretten.

Een lezing duurt drie kwartier, een workshop anderhalf uur en een masterclass duurt maar liefst drie uur. Een entreekaartje voor de Canon Experience Days kost 20 euro waarmee drie workshops of lezingen (of een combinatie) gevolgd kunnen worden.

Een ticket voor een masterclass kost 75 euro en staat los van het entreeticket. Met het entreeticket voor de Canon Experience Days is tevens de expositie 'Streets of the World' van Jeroen Swolfs te bezoeken die zich op dezelfde locatie bevindt.

Inschrijven kan via de site Canon Experience Days. Het aantal plaatsen voor de masterclasses, workshops en lezingen is beperkt!

Tijdens de Canon Experience Days krijgt iedereen de kans om te leren van een professionele fotograaf of filmmaker. De masterclasses, workshops en lezingen worden gegeven door onder meer de professionals: Bas Meelker, Steven Ruiter, Ashvin Ghisyawan, Jeroen Swolfs, Aad Sommeling, Ahmet Polat, Bart Heemskerk en Gwen Jansen.

Alle namen en het schema van de masterclasses, workshops en lezingen zijn terug te vinden op de experiencedays website.

Op de Canon Experience Days is tevens een groot aantal Canon camera's en objectieven aanwezig voor wie geïnteresseerd is in een test tijdens een masterclass of workshop of een van de leuke en uitdagende 'Do It Yourself' opstellingen.

Tot slot is er een kans voor de bezoeker om vastgelegd te worden door een van de deelnemers van de eerste editie van Het Perfecte Plaatje.

Wie er plaatsneemt achter de camera in de portretstudio blijft een verrassing voor de bezoeker, maar een portret van zijn/haar hand is uiteraard een ultieme herinnering aan de Canon Experience Days.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

3 reacties

 1. Harry Verspui
  Harry Verspui schreef op maandag 21 augustus 2017 om 13:51  | reageer

  Leuke tip! Ben zelf nog vrij amateuristisch maar wel fanatiek. Dit lijkt me echt een goede ervaring, zeker met de workshops!

 2. Hugo Overvliet
  Hugo Overvliet schreef op dinsdag 22 augustus 2017 om 22:50  | reageer

  Kan ik als PENTAX-fotograaf ook terecht ?

 3. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 22 augustus 2017 om 23:06  | reageer

  @Hugo; Lijkt me wel. vrolijk

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.156 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord