Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Aankomend weekend: PIXperience en Professional Imaging 2017

zaterdag 11 maart 2017, 13:31 door | 4.479x gelezen | 0 reacties

In de grote zalen van congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk vinden op zaterdag 18 en zondag 19 maart twee parallelle programma's plaats, waarbij je steeds zelf kiest welke presentatie of seminar je wilt volgen. PiXperience en Professional Imaging werken samen.

Wil je twee dagen komen? Geen probleem: het zaterdagprogramma verschilt volledig van dat van zondag.

Voor de bezoekers van PiXperience zijn er veel voordelen, ze krijgen gratis toegang tot Professional Imaging; de grootste fotobeurs van Nederland.

Natuurfotografie


PiXperience is gericht op de natuurfotograaf. Twee dagen gevuld met inspirerende lezingen, seminars en presentaties in het teken van natuurfotografie, om je niveau in een korte tijd flink omhoog te tillen!

Lezingen en sprekers bij PiXperience:


Gedurende de twee dagen zijn er ruim 25 verschillende lezingen, workshops en seminars. Bekende namen en nieuwe gezichten, maar allemaal met een ijzersterk verhaal.
Een greep uit de vele sprekers: Theo Bosboom, Marsel van Oosten, Bart Heirweg, Piet van den Eynde, Johannes Klapwijk, Bas Meelker, Andrea Gulickx en nog vééél meer.

Bekijk hier het PiXperience programma-overzicht.

De Professional Imaging beurs (in De Loods in Nijkerk) vindt plaats op zaterdag 18, zondag 19 en maandag 20 maart. Een dag extra dus ten opzichte van de PiXperience beurs (in het naastgelegen congrescentrum). Allebei beurzen die een bezoekje waard zijn.

De loods nijkerk


Professional Imaging is de grootste fotovakbeurs van Nederland en wordt al voor de 18de keer gehouden dit jaar. Je kunt er altijd de nieuwste apparatuur uitproberen op de vele stands, maar je kunt er ook interessante workshops volgen. Een kaartje koop je al voor tien euro!

Lezingen en sprekers bij Professional Imaging:


Dit jaar zijn onder andere Frank Doorhof, Joao Carlos, Kristina Sherk, Glyn Dewis, New Day Studio, Jon Hernandez, Jan Vermeer, Nico Brons, Bart van de Wiele, Brendan de Clercq, Jasper Doest en Tom Krieger van de partij voor lezingen.

Brent Stirton


De organisatie van de Professional Imaging-beurs heeft bovendien Brent Stirton weten te bemachtigen als hoofdspreker. Deze Zuid-Afrikaanse natuurfotograaf heeft onlangs een World Press Photo in de wacht gesleept en zal komen vertellen hoe je als fotograaf een rol kan spelen op het gebied van bewustwording en wereldverbetering.

Brent Stirton klein

Foto Brent Stirton: aangeslagen rangers die een doodgeschoten berggorilla naar zijn laatste rustplek brengen


Photofacts aanwezig


Ook Photofacts is weer aanwezig met een stand van Photofacts Academy. Je bent ook van harte welkom even een praatje te komen maken.

Tickets PIXperience


In verband met de verwachte belangstelling is het noodzakelijk van tevoren een ticket te bestellen.

Een dag van 09:30 tot 17:00 kost 35 euro. Je kunt ook beide dagen komen, je betaalt dan 65 euro. Dit ticket biedt bovendien toegang tot Professional Imaging, ter waarde van 10 euro.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.188 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord