Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Aankomend weekend; de Camera.nl experience

donderdag 26 mei 2011, 23:19 door | 6.235x gelezen | 4 reacties

Mocht je aankomend weekend nog niks te doen hebben, dan is de Camera.nl Experience wellicht een bezoekje waard. De fotografiewinkel organiseert op zaterdag 28 en zondag 29 mei een groots fotografie en filmevenement dat je gratis kunt bezoeken.

Gedurende het weekend zijn er lezingen en workshop te volgen. Zo zullen Govert de Roos (fotograaf van onder meer Playboy) en Johan Elzenga (bekend van diverse fotografie boeken) diverse lezingen verzorgen. Er zullen workshops gegeven worden op het gebied van Strobist fotografie, lichtmeting, en algemeen camera gebruik.

Camera.nl organiseert tijdens de Experience nog meer interessante activiteiten. Een beachvolleybal demonstratie voor de (aankomend) sportfotografen. Een catwalk met modellen, onder meer Miss Flevoland, waar het perfecte plaatje geschoten kan worden als glamour/fashion fotograaf.

Voor de autoliefhebbers haalt Porsche zijn beste rendieren van stal zodat spectaculaire foto's gemaakt kunnen worden. Ook kun je van de locatie in Barendecht per pendelbus naar een unieke locatie in Rotterdam om de skyline van Rotterdam op de foto te zetten. Alle bekende merken zijn aanwezig op een hoge locatie in Rotterdam waar je ongestoord kunt fotograferen en apparatuur en objectieven uit kunt proberen.

Camera.nl Experience 2011

Ook studiofotografie ontbreekt niet. Met de aanwezigheid van diverse modellen, kunnen portret opnames gemaakt worden. Voor wie hier nog geen ervaring mee heeft zijn er diverse mensen met kennis van zaken aanwezig om je te helpen. Ook zijn er specialisten van Canon als Nikon zijn aanwezig om gratis uw spiegelreflex camera sensor te reinigen.

De Camera.nl Experience wordt aanstaand weekend gehouden bij Camera.nl aan de Oosteinde 1 te Barendrecht. Je bent welkom vanaf 10:00 uur en wordt weer van het terrein gejaagd rond de klok van vijf. Klinkt als een leuk dagje uit voor ons fotografen!

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

4 reacties

 1. PehrG
  PehrG schreef op vrijdag 27 mei 2011 om 09:10  | reageer

  En dan de week daarop naar Den Ham. Elke winkel gaat zijn eigen feest organiseren. Ik wacht tot het circus in de buurt van mijn woonplaats in het westen is.

 2. Randy
  Randy schreef op vrijdag 27 mei 2011 om 13:41  | reageer

  Thanx voor de tip..... en lekker tijdig deze keer. Ik ga zeker even kijken.

 3. pwijland
  Profiel  pwijland schreef op vrijdag 27 mei 2011 om 17:07  | reageer

  Hou rekening met drukte op de ring van Rotterdam. De Maastunnel van Noord naar Zuid is dicht. En de Heinenoordtunnel (A29) van Zuid naar Noord is dicht. Parkeren kun je volgens mij het beste doen bij het Beren Restaurant vlakbij de winkel van Camera.nl Bij de winkel zelf is maar een beperkte parkeerplaats aanwezig.

 4. Marco Nedermeijer
  Profiel Marco Nedermeijer schreef op vrijdag 27 mei 2011 om 18:35  | reageer

  Barendrecht ! ongeveer 5 minuten fietsen van m'n huis !!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.032 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord