Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Aanstaande zondag: Veluwse fotodag

woensdag 31 augustus 2016, 23:23 door | 4.254x gelezen | 0 reacties

Heb je aankomende zondag nog niks te doen? Dan is een bezoekje aan de Veluwse Fotodag wellicht een leuk evenement. Het fotofestival wordt gehouden in het Nationale Park De Hoge Veluwe en is van 10:00 tot 17:00 uur te bezoeken.

De Veluwse Fotodag is een initiatief van Cameratools uit Apeldoorn, Veluwe-fotograaf Geurt Besselink en Jan Vermeer hoofdredacteur van natuurfoto magazine. In en rond het Bezoekerscentrum zijn de hele dag activiteiten rond natuur, film en fotografie georganiseerd.

Veluwse fotodag 2016


Tijdens de dag zijn er fotomomenten (onder ander roofvogels fotograferen) en er zijn sprekers die een lezing geven. Onder andere door Jan Vermeer en Bart Siebelink.

Naast de lezingen zijn er ook workshops waar je zelf actief mee aan de slag kunt. Zo kun je Architectuur fotograferen, Urban portretten gaan maken en natuurlijk de Hoge Veluwe zelf op de foto zetten.

Natuurlijk zijn er ook stands aanwezig om je gear weer aan te vullen. CameraTools is uiteraard aanwezig, maar ook Birdpix, Canon, Nikon, Sony en Olympus.

Toegang is op zich gratis, maar je moet wel een toegangskaart kopen voor het park. Voor een dagkaart betaal je 9,15 (en kind meenemen kost 4,60) euro.

Kijk voor meer informatie op de website van de Veluwse Fotodagen.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.061 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord