Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Belgium Digital Live evenement

donderdag 27 augustus 2009, 23:19 door | 5.773x gelezen | 3 reacties

Het populaire Belgische forum Belgiumdigital bestaat dit jaar tien jaar en viert dit met een evenement voor fotografen. Vandaag opende de inschrijvingen op het evenement dat op zondag 27 september gehouden wordt in de buurt van Antwerpen.

Het evenement 'Belgium Digital Live' is niet alleen interessant voor onze zuiderburen, want Antwerpen ligt tenslotte vlak over de grens. Overigens is de exacte locatie San Marco Village in Schelle. Met een goed gevuld programma worden de fotografen naar het evenement gelokt.

Zo zijn er veel verschillende workshops over uiteenlopende onderwerpen als studiofotografie, strobist, voedsel en macro fotografie, onderwaterfotografie, roofvogels en meer. Uiteraard worden er ook workshops Lightroom en Photoshop Elements gegeven.

Ook interessant lijken me de sprekers die langskomen; Persfotograaf Carl de Keyzer en Architectuurfotograaf Toon Grobet zijn er in elk geval alvast te vinden. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd waarvan natuurlijk volop foto's gemaakt kunnen worden.

Lijkt me al met al een erg leuke dag. Helaas komt het me persoonlijk niet zo handig uit, dus ik verwacht er niet bij te kunnen zijn. Wil je zelf wel de workshops bijwonen, schrijf je dan op tijd in!

Belgiumdigital Live


De dag loopt van 9:30 tot 18:00 uur. De toegangsprijs bedraagt in de voorverkoop 7,50 euro (5,00 euro voor vzw-leden) en per workshop/sessie komt er nog 2,50 tot 4,00 euro bij.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. Stijn
  Profiel Stijn schreef op vrijdag 28 augustus 2009 om 15:29  | reageer

  Ik ben alvast van de partij knipoog.

 2. Lucien
  Profiel Lucien schreef op vrijdag 28 augustus 2009 om 19:37  | reageer

  Die workshops zijn die ook voor beginners?

  Heb pas sinds 6 maanden een spiegelreflex. Ben nu meer bezig met het technische aspect, hoe of wat sluitertijd, diafragma, iso.
  Maar ik denk nog niet goed na over de compositie.
  Heb fotos gemaakt van danceparade in rdam. De personen of het onderwerp niet altijd precies in het midden plaatsen (rule of thirds) weet ik dan wel weer.

  Spelen met licht en schaduw vind ik nog wel een beetje lastig.

 3. Rob
  Profiel Rob schreef op zaterdag 29 augustus 2009 om 15:49  | reageer

  Bedankt voor de tip! Heb me inmiddels aangemeld voor een aantal interessante workshops; Lightroom, Elements en Sqeeze The Lime!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.082 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord