Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Belgiumdigital Lite evenement 2011

dinsdag 27 september 2011, 20:19 door | 4.945x gelezen | 1 reactie

Het populaire Belgische forum Belgiumdigital organiseert al een paar jaar een jaarlijks evenement waarbij forumleden elkaar in het echt kunnen ontmoeten. Een dag waarbij ook leerzame workshops te volgens zijn en waar uiteraard de mogelijkheid tot fotograferen is. Dit jaar komen ze met een iets afgeslankte vorm; het Belgiumdigitale Lite evenement.

Het evenement wordt gehouden op zondag 16 oktober van 9:00 tot 18:30 uur. Net als voorgaande jaren is de locatie San Marco Village in Schelle (BelgiŽ). In 2009 is er nog een verslag van Belgiumdigital Live op Photofacts verschenen. Mocht je alvast een indruk willen krijgen.

BelgiumdigitalLite 2011 koppelt een langere, intensieve workshopsessie in de voormiddag aan informele en interactieve hands-on activiteiten in de namiddag. Je kan 's ochtends kiezen tussen twee workshops: eentje met thema Van Speedlight tot Lightroom, en een ander gewijd aan Natuur-, landschaps- en macrofotografie.

In de namiddag kan iedereen in kleine groepjes vrij deelnemen aan een reeks doorlopende demonstraties en toelichtingen, en alvast iets van de opgedane kennis aan de praktijk te toetsen. Tussendoor is er tijd voor een goed gesprek met even enthousiaste fotoliefhebbers, of kan je even op krachten komen bij een hapje en een drankje.

Belgiumdigital LITE

Deelname aan de dag kost 47 euro. Hiervoor kun je meedoen met ťťn van beide workshops die in de ochtend gepland staan en kun je 's middags deelnemen aan alle activiteiten. Ook ontvang je een gratis kopje koffie en gebakje bij binnenkomst.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. gast schreef op vrijdag 30 september 2011 om 16:16  | reageer

    ja dat mag dan wel voor die toegangs prijs.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.060 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord