Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Canon EOS Lens Discovery; 17 en 18 mei 2014

zaterdag 19 april 2014, 22:55 door | 6.232x gelezen | 1 reactie

Er is genoeg te doen voor de fotografieliefhebber volgende maand. Zo kun je in het weekend van 24 en 25 mei terecht op de Veluwse fotodagen of de week ervoor, op zaterdag 17 mei, naar Fotofestival Epe. Mocht je dat te ver weg vinden, of wil je die zondag ook nog een tripje dan kun je nu ook terecht bij de EOS Lens Discovery.

De EOS Lens Discovery wordt georganiseerd door Canon en gehouden in de Maassilo te Rotterdam. Er worden per dag twee sessie gehouden waarvan je er voor een kunt aanmelden; de ochtend of middagsessie.

Eos lens discovery

Er worden door professionele fotografen workshops gegeven over bruidsfotografie, macrofotografie, natuur- en landschapsfotografie en nog veel meer. Uiteraard kun je ook spelen met Canon camera's, flitsers en objectieven.

Als je jouw Canon EOS camera meeneemt is de toegang gratis (voor jou en een introducť). Heb je (nog) geen Canon EOS camera dan betaal je 10 euro toegang. Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op de EOS Lens Discovery website.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Daan
    Profiel Daan schreef op maandag 21 april 2014 om 22:16  | reageer

    Zag de mail recentelijk voorbij komen van Canon, maar hier staat alles van Canon te koop. De 5D3 vliegt met aanhang de deur uit.

    hoorde wel dat veel sessies al vol zitten

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.062 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord