Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Iris van Liempt

CreaPixperience, een evenement voor en door natuurfotografen

woensdag 3 februari 2016, 22:22 door | 3.830x gelezen | 0 reacties

Natuurfotografie is een populaire tak van sport binnen de fotografie. De CreaPixperience, welke op zaterdag 5 maart plaatsvindt in Amsterdam, speelt hier op in. Dit is namelijk een evenment dat met lezingen en seminars volledig in het thema staat van creatieve natuurfotografie.

Pixperience


Programma


Op deze dag zullen er verschillende sprekers aanwezig zijn die boeiende (foto)lezingen en seminars verzorgen. Zo geeft landschapsfotograaf Wilco Dragt een lezing over lange sluitertijden, is er een seminar over creatieve meervoudige belichting van Loulou Beavers en is er een fotolezing over creatieve fotobewerking door Wil Mijer.

Verder zullen onder andere Jan van der Greef, Andrea Gulickx, Marijn Heuts, Nico van Kappel, Heike Odermatt, Marco de Paauw en Johan van de Watering ook komen spreken. Het volledige programma kun je op de site bekijken.

Er is dus een uitgebreide selectie aan sprekers aanwezig, wat betekent dat de creatieve natuurfotografie veelomvattend behandeld zal worden.

Nieuw dit jaar op de CreaPixperience is de Creatieve Workspace. Hier kun je als bezoeker water, beweging en bijvoorbeeld reptielen fotograferen. Dit kan met je eigen materiaal, maar standhouders zullen hun apparatuur ook ter beschikking stellen om mee te experimenteren.

Verder wordt tijdens de CreaPixperience het Praktijkboek Creatieve Natuurfotografie gepresenteerd. Daarnaast vindt naast de CreaPixperience de natuurfotografiebeurs plaats, waar tal van grote fotografiemerken te vinden zullen zijn.

Als je ge´nteresseerd bent in natuurfotgrafie is dit een perfect evenement om te leren, ge´nspireerd te raken en je passie te delen met anderen.

Ge´nteresseerd?


Er zijn op dit moment nog 120 plekken beschikbaar voor de CreaPixperience. De dag duurt van 09:30 tot 17:00. Kaartjes zijn 35 euro en kun je hier bestellen.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Iris van Liempt

Over de auteur

Iris fotografeert sinds 2012 en heeft daar een passie in gevonden. Ze volgt daarom een online opleiding aan het New York Institute of Photography. Daarnaast studeert ze psychologie aan de universiteit en houdt ze ontzettend van taal en schrijven.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.061 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord