Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Dit zijn de sprekers op P.I. 2018!

maandag 19 maart 2018, 22:11 door | 4.414x gelezen | 0 reacties

Komend weekend zal de Professional Imaging beurs plaatsvinden in De Loods in Nijkerk. Een kleine graai uit de grabbelton van bedrijven die op de beurs vertegenwoordigd zullen zijn: Canon, Nikon, Adobe, Sony, Ricoh, Eizo, Fujifilm, Sigma, Fotoflits, Wacom en Leica.

Ook wij staan er dit jaar weer, met Photofacts Academy.

Uiteraard zijn er ook dit jaar weer een groot aantal interessante sprekers en live shoots. Zo zal Frank Doorhof iedere dag een live shoot verzorgen, evenals Jon Hernandez en zullen Lara Zankoul en Gemmy Woud spreken in het Adobe Theater. Hoofdspreker is Lindsay Adler.

Piet van den Eynde zal tijdens PiXperience 365 iets vertellen over fotobewerking in Lightroom in Het Theater.

In dit artikel een overzicht van de sprekers op de Professional Imaging beurs in Nijkerk. Nog vijf dagen tot de start, bestel snel je tickets!

Sprekers Adobe theater


Hoofdspreker en fashion fotografe Lindsay Adler (USA) zal elke dag een LiveShoot verzorgen in het LiveShoot Theater en een lezing geven in het Adobe Theater. Zij behoort tot de top 10 van beste fotografen wereldwijd en staat bekend om haar creativiteit en perfecte samenwerking met designers en stylisten voor het creŽren van totaal nieuwe, frisse looks.

Gustav Kiburg is een gepassioneerd natuurfotograaf. Hij reist door heel Europa om de beste plekken te vinden voor zijn fotografie. Zijn persoonlijke motto is 'Klereweer is kleurenweer'.

Lara Zankoul is een Libanese fotografe die alledaags menselijk gedrag en problemen die zich voordoen in de samenleving vastlegt via fotografische media. Het doel is om de kijkers uit te nodigen om te komen met hun eigen interpretatie en begrip van de foto's en de verhalen erachter. Haar foto's zetten je aan het denken!

Chris Stenger is een bevlogen reisfotograaf. Reisfotografie en landschappen zijn belangrijke onderwerpen en hij integreert zijn fotografie in live multimediapresentaties waarbij je de adembenemende schoonheid kunt ervaren van woeste landschappen, wilde dieren en vreemde culturen.

Gemmy Woud is bekend om haar lichtgebruik waarmee ze op schilderachtige wijze beelden creŽert zoals schilders uit de gouden eeuw dat deden.

Wieger Poutsma is een Nederlandse Digital Artist. Hij heeft altijd een grote fascinatie gehad voor het bewerken van foto's en het creŽren van illustraties.

Clive Booth besloot na een carriere van 20 jaar als grafisch ontwerper fotograaf en filmmaker te worden. Clive zal het in het Adobe theater hebben over zijn videodoc over Mr. McCullin in Kolkata.

Bart van de Wiele is grafisch vormgever en Adobe Certified Instructor. Hij heeft zijn know-how over Adobe applicaties al jaren doorgegeven wereldwijd en is een veelgevraagd spreker tijdens conferenties. Ik heb al eens een presentatie van hem bijgewoond die zeer de moeite waard en erg leerzaam was. Een geweldig spreker!

Sprekers Live Shoot theater


Hoofdspreker en fashion fotografe Lindsay Adler (USA) zal elke dag een LiveShoot verzorgen in het LiveShoot Theater en een lezing geven in het Adobe Theater. Zij behoort tot de top 10 van beste fotografen wereldwijd en staat bekend om haar creativiteit en perfecte samenwerking met designers en stylisten voor het creŽren van totaal nieuwe, frisse looks.

Bruce Smith (FRA) is een fashion en beauty fotograaf. Het is niet de techniek, de belichting of iets anders waarvan je zou verwachten dat het hem zou inspireren. Wat hem echt inspireert is de lijn, vorm, textuur, de kleur, de energie, de opwinding, de romantiek, de emotie, de gevoelens en de magie die de lucht vullen als hij fotografeert.

Elisabeth Griffioen, De Videovakvrouw (NLD) legt uit hoe je op een goede manier video's kunt editen tijdens een Live sessie.

Frank Doorhof (NLD) is een allround beeldmaker die een reputatie van formaat heeft opgebouwd. Hij is gespecialiseerd in het fotograferen van fashion en artiesten, waarbij hij vooral bekend staat om zijn kleurrijke beelden met hoge contrasten.

Hij geeft wereldwijd workshops aan fotografen. Voor Kelby training geeft Frank, als eerste Europese fotograaf, onder andere les op Photoshop World. De wijze waarop hij zijn kennis kan overbrengen getuigt van vaardigheid en heel veel knowhow van het vak.

Nadine Stephan (NLD) is al jarenlang werkzaam als stylist en nog langer als model. Hierdoor weet ze precies wanneer iets werkt en wat het verschil maakt in een foto. Zij gaat uitleggen hoe je met styling, compositie, lichtopstelling en nabewerking aan de slag kunt om tot een optimaal resultaat te komen.

Jon Hernandez (ESP) is commercieel fotograaf met Barcelona als basis. Hij wordt regelmatig ingehuurd om wereldwijd fotografen te leren hoe zij ook de beste resultaten kunnen behalen.

Zijn werk kan gezien worden als een technische benadering van creativiteit. Zijn beelden zijn niet alleen aantrekkelijk, maar ook doorontwikkeld met high end fotografie-technieken.

Jon heeft een enorme passie voor kunstlicht en door zijn kennis kan hij creŽren wat er ook maar in zijn hoofd opkomt.

Nikon I'am at the P.I.


Sprekers Canon theater


Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.186 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord