Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Dutchheaven organiseert Ontmoet & Groetdag

vrijdag 6 augustus 2010, 23:53 door | 5.817x gelezen | 3 reacties

Op zondag 10 oktober 2010 organiseert Dutchheaven een Onmoet & Groetdag. De populaire Nederlandse site, die modellen, fotografen en visagisten bij elkaar brengt, organiseert de dag inmiddels voor de zesde maal. De dag is bedoeld om de verschillende bezoekersgroepen bij elkaar te brengen en is dankzij verschillende workshops nuttig voor meer dan alleen netwerken.

De Ontmoet en Groetdag van DutchHeaven is een non-profit event, gedragen door vrijwilligers. De dag is bedoeld om fotografen, modellen, visagisten en stylisten met elkaar in contact te laten komen. Er zijn verschillende optredens, een modellenwedstrijd, een catwalk met modeshow en uiteraard zijn er ook verschillende leveranciers die hun producten aanbieden.

Op de dag worden ook diverse gratis workshops gehouden. Natuurlijk op het gebied van fotografie, maar ook voor modellenwerk en visagie. In verschillende fotostudio's kan je meedoen met fotoshoots en je kunt je portfolio laten bekijken en tips ter verbetering ontvangen van professionele fotografen.

De verschillende gratis te bezoeken workshops (voorinschrijving wel nodig) worden onder andere gegeven door Stefan van Dockum, Michael Muetstege, Peter Kaldeway, Leo Gordijn, Tim van Driel, Mischa de Muynck en Jan Terpstra.

De Ontmoet & Groetdag wordt gehouden in Zalencentrum De Brug in Reeuwijk. De prijs van een entreekaart bedraagt 8,95 euro in de voorverkoop en 12 euro aan de deur. In onderstaande video een impressie van de Ontmoet & Groetdag van 2008.


Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. Thomas Dral
  Profiel  Thomas Dral schreef op zaterdag 7 augustus 2010 om 18:47  | reageer

  Ik heb via Twitter 2 toegangskaarten gewonnen voor deze dag. Het lijkt me erg leuk om naar toe te gaan.

 2. Albert
  Albert schreef op zaterdag 7 augustus 2010 om 19:22  | reageer

  Hoi thommyman,

  Ik was al eerder geweest, en is echt leuk en de moeite waard.
  Ik hoop je daar te zien!
  Ga je nog een gratis workshop volgen?
  Gr.
  Albert

 3. Thomas Dral
  Profiel  Thomas Dral schreef op zondag 8 augustus 2010 om 00:02  | reageer

  @ Albert,

  Ik ben zeker van plan om workshops te gaan volgen. Zal er morgen eens naar kijken op mn gemak. Hoop je daar te zien inderdaad.
  Gr Thomas

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.152 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord