Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Fotofair 2017; het weekend van 20 en 21 mei

zondag 7 mei 2017, 15:51 door | 4.938x gelezen | 0 reacties

Op zaterdag 20 en zondag 21 mei barst de derde editie van de FotoFair alweer los op het Event Centre in Beekse Bergen, Hilvarenbeek. Vijftien hectare vol educatie en inspiratie.

Twee dagen kun je hier terecht voor lezingen, demonstraties, mooie fotomomenten, workshops en de allernieuwste apparatuur. Mis het niet en bestel nu je kaarten!

Fotofair masterclasses


De Fotofair 2017 is een foto-, media- en drone-evenement voor foto- en videoliefhebbers, van amateur tot professional. Het evenement vindt zowel binnen als buiten plaats en biedt voor iedereen wat nieuws.

Met het educatieve karakter van het evenement wordt ervoor gezorgd dat je aan het einde van de dag vol inspiratie naar huis keert.

Naast de vele fotodemonstraties kun je bij de Fotofair terecht voor interessante lezingen en een ruim aanbod aan inspirerende workshops/masterclasses van bekende fotografen en ambassadeurs.

Ook kan er gefotografeerd worden in één van de minstens 15 gebouwde foto-opstellingen.

Fotofair workshops


Natuurlijk is er de allernieuwste foto-apparatuur, met spectaculaire aanbiedingen. Nieuw dit jaar is de Fotografica beurs: bekijk de mooiste vintage camera's bij meer dan 75 stands uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Fotofair fotoreizen


Photofacts Academy en lezingen Piet van den Eynde


Photofacts Academy is ook vertegenwoordigd op de Fotofair. We hebben een beursstand en je kunt direct live cursussen van ons volgen. Fotograaf Piet Van den Eynde, bekend van zijn Lightroom Ontmaskerd boeken en het nieuwe boek Flash! boek, geeft op beide dagen drie maal een workshop.

Eén workshop over Photoshop, een workshop over Lightroom en een workshop over Strobist-fotografie; hoe je op locatie met compacte flitser prachtige foto's kunt maken. Zie hier het schema van de lezingen op zaterdag 20 mei en zondag 21 mei.

Fotofair cover photofacts academy


Data en locatie


Datum: Zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017
Locatie: Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek

Toegangskaarten


Een toegangskaart kun je tot 15 mei online bestellen voor 12,50 euro. Op de dagen zelf betaal je aan de kassa 15 euro. Er zijn ook uitbreidingen beschikbaar met toegang tot extra onderdelen, bekijk het volledige overzicht hier.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.190 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord