Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Fotofair 2019 op 25 mei & 26 mei aanstaande

vrijdag 26 april 2019, 14:41 door | 3.272x gelezen | 0 reacties

De Fotofair 2019 komt eraan. Dit jaar het 5-jarige jubileum van het evenement bij Safaripark Beekse Bergen. Fotograferen kun je er de hele dag. Houd je camera dus bij de hand en fotografeer bij de vele demonstraties en fotomomenten!

Dit jaar staan we er ook weer met Photofacts Academy. De beurs wordt dit jaar gehouden op een nieuwe en bosrijke locatie net achter het Safari Resort van het Safaripark.

Fotofair 2019


Laat je inspireren bij de verschillende lezingen of doe mee met een exclusieve masterclass of workshop. Gegarandeerd een plekje? Boek nu jouw masterclass of workshop op fotofair.nl, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Met het educatieve karakter van het evenement wordt ervoor gezorgd, dat bezoekers aan het einde van de dag vol inspiratie en motivatie naar huis keren.

Fotofair 2019


Lezingen


Zaterdag 25 om 10:15 uur geeft Elja Trum een lezing met Tips voor perfecte portretfoto's op locatie 42 Buiten. Die middag verzorgt Johan Elzenga op dezelfde locatie een workshop Photoshop namens Photofacts.

Op zondag 26 mei geeft Piet van den Eynde zowel 's ochtens als 's middags een lezing in deze tent. Hij behandelt flitstechnieken en Lightroom.

Daarnaast geven Steve de Waele, Rob van Mambulu, Wilco Dragt, Jan en Mart Smit, Rob Doolaard en Gustav Kiburg lezingen over diverse fotografische onderwerpen.

Fotofair 2019 lezingen


Tickets masterclasses & workshops


De verkoop voor de Exclusieve Masterclasses & Workshops van professionele fotografen is gestart. De toegangsbewijs voorverkoop is 12,50 en de kassa prijs 15,00 euro (inclusief 9% BTW).

Je kunt workshops volgen op diverse locaties zoals in de popup studio's verspreid over het gehele terrein en in het bos. Onderwerpen: Landschap, Macro, Wildlife, Druppel, Portret, Studio, Glamour, Strobist, Food, katten en en vele andere.

Bekijk goed de omschrijving van de masterclasses/workshops. Heb je een eigen camera nodig? Het staat allemaal vermeld bij de omschrijving. De workshops en Masterclasses zijn voor starters en gevorderden. Zie de tijdschema's 25 mei en 26 mei.

Fotofair 2019


Voor alle workshops van 1˝ uur en 2 uur en de Masterclasses heb je een toegangskaart van de Fotofair nodig. Heb je vragen, kijk op FAQ.

Voor bijna alle workshops en Masterclasses heb je een camera nodig en soms ook een statief. Dit staat vermeld bij de omschrijving. Als je twee of meer masterclasses/workshops per dag boekt heb je maar 1 toegangs dagkaart tot de Fotofair nodig.

Tot slot is er tijdens de Fotofair een prachtige Sony A7 mark III met 24-105mm objectief te winnen ter waarde van 3.650 euro. Zie hier de informatie.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.190 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord